Detoxen

Wij zijn je reeds anderhalf jaar geleden al voorgegaan. In ons geval niet om af te vallen, maar om met inzet van de Gezondheidsreset kuur een Nieuw gereset Lijf te creëren. Zo hadden wij last van vage klachten, zoals hoofdpijn, vermoeidheid, slecht slapen, onrustige huid, regelmatige blaasontsteking & rug- en nekpijn. Dankzij het volgen van de Gezondheidsreset kuur -welke ons zeer gemakkelijk af ging-, zijn wij van álle klachten af gekomen! Niet alleen van onze klachten af, maar ook onze ’triggers’ kunnen herkennen. Een van ons blijkt een extreme overgevoeligheid voor tarwe te hebben (wat hoofdpijn en extreme vermoeidheid veroorzaakt) en de ander krijgt haar blaasklachten weer terug na inname van zuivel en kaas. Er ging letterlijk een wereld voor ons open! Wég klachten, welkom Nieuw Lijf! Ook al was afvallen niet ons doel, toch zijn we -ondanks meer eten van groenten en fruit gedurende de Gezondheidsreset kuur- beide 6 kg aan vet kwijt geraakt. Achteraf bleek dat het ons dat jonge lijf weer gaf met de juiste vormen. Resultaat: Happy & Healthy !

fullsizeoutput_16dc

CHECK hier de Gezondheisresetkuur!


signature