Mindful Run Velsen

Enorm Trots zijn wij dat wij vanaf januari als gecertificeerde Mindful Run Instructeur Mindful Run in de regio Velsen zullen vertegenwoordigen. Mindful Run is de combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen. Maar, óók Fun! Wanneer je de technieken van Mindful Run onder de knie hebt, zul je opmerken dat je veel Meer Energie hebt tijdens het lopen. Niet alleen loop je veel gemakkelijker, je zult ook ontspannener lopen. Mindful Run laat je energiek zijn, zowel fysiek als mentaal. En dit alles doen wij met jou aan Zee, in de duinen en in de mooie parken die Velsen telt. Wil jij je aanmelden voor een Mindful Run of Mindful Walk? Stuur ons een email, bel ons of meld je aan via de link op de Mindful Run pagina op deze website. Super om je erbij te hebben!
fb_mindful-run-post


signature