Onze 5 Suppletie Toppers

Op dit moment zijn wij druk aan het werk met het opmaken & inrichten van deze website. We doen dit onder het genot van een heerlijk kopje zelfgemaakte Chai thee (waarvan we in een volgend bericht het recept graag met jullie zullen delen). Terwijl we aan het ‘bouwen’ zijn, zullen we alvast wat mini blogs schrijven. Dit bericht bevat onze Top 5 selectie van de suppletie- & beauty producten die wij gebruiken en welke wij echt als een aanwinst ervaren.

Onze 5 Suppletie Toppers:

  1. De Daily BioBasics-voedingsdrank; een ultieme poeder van 81 verschillende soorten groenten, fruit & superfood. Mega rijk aan meer dan 100% van de ADH aan vitaminen, mineralen, kruidenextracten en vezels, te mengen met iedere sap die je wenst. Onze ervaring? Wij voelen ons er Energiek door. Sinds onze gezinnen deze basis vitaminen gebruiken (tijdens het schrijven van dit bericht 13 maanden), zijn verkoudheden & griepverschijnselen onze huizen gepasseerd. Ook is de stoelgang verbeterd, de trek in zoetigheid&hartigheid gestabiliseerd en lijken er meer uren in een dag te zitten. Dus in onze ogen de ultieme bijdrage aan kernfuncties in het hele lichaam, waaronder het immuunsysteem, de gezondheid van cellen & het versterken van energieniveaus.
  2. Proanthenols; geperste druivenpitextract in pilvorm, 20x sterker dan Vitamine C en maar liefst 40-50x sterker dan Vitamine E! Een WoW-antioxidant, die alle lichaamscellen beschermt van binnenuit, tegen vrije radicalen. En dat is te merken ook! Sinds wij deze vitaminen gebruiken is onze huid aanzienlijk verbeterd, voelt niet alleen gladder en zachter aan, maar is de frons tussen de wenkbrauwen ook aanzienlijk verminderd (best welkom ;-)). Voordat de website online gaat zullen we nog op zoek gaan naar geschikte voor- en na foto’s ;-). Naast die mooie huid, zijn onze koude handen en voeten verleden tijd en huidontstekingen gereguleerd tot zelfs geheel verdwenen.
  3. BrainFormula; ook in pilvorm en niet uit ons Vitamine kastje denkbaar. Want, zowel wij beiden als een van onze zoons hebben ADHD. Echter, na 3 maanden gebruik van deze tabletten vond er een opmerkelijk verschil plaats in zowel concentratie vermogen als het verwerken van prikkels. In combinatie met het supplement ‘Micro-Mins Plus’ is er helemaal een fantastisch op natuurlijke basis ADHD medicijn ontstaan!
  4. X-Cell; een mix van natuurlijke aminozuren en vitaminen in poedervorm. Bij ons vlak voor het hardlopen een must! Wij vergelijken dit -naar sinaasappel smakend- drankje (de poeder gemengd in een glas water) met red bull. Alleen barst een blikje redbull van slechte & schadelijke ingrediënten, daar waar dit drankje het uithoudingsvermogen op een natuurlijke manier bevordert! Verzuring van de spieren vindt zo goed als niet plaats. Dus lopen we niet alleen langer, omdat het uithoudingsvermogen wordt bevordert, maar ook nog eens veel sneller 🙂 Een topper om niet alleen voor het sporten te gebruiken, maar ook bijvoorbeeld de dag na een feestje ;-).
  5. MSM Plus; niet weg te denken uit onze apothekerskastje. Want? Dit is een natuurlijke pijnstiller. Bij spier-, gewrichts- e/o hoofdpijn, val-, stoot- en kneuzingspijnen geven wij alle ‘patiënten’ een aantal tabletjes en binnen het uur zijn de klachten verminderd en zelfs weg. Helpt gif- en afvalstoffen sneller af te voeren, waardoor de MSM niet alleen functioneert als een fantastische pijnstiller, maar ook tijdens een detox kuur of gezondheidsreset super in te zetten is!

#vitaminen #vitamine #OPC #druivenpitextract #antioxidant #adhd #concentratie #ontspanning #vermoeidheid #vitaliteit #natuurlijk #biologisch #supplement #suppletie #voedingssupplement #zusters #groenten #fruit #kruiden #kruidenextract #gezondheid #kruidenpoeder #fit #energie #vitaminepoeder #slank #afvallen #reset #gezondheidsreset #mineralen #vitamine C #vitamine E #vitamine D #vitamine B #aminozuren #zusters

Een niet al te fraaie foto, maar wel een voorbeeld van een ontbijtje bij ons thuis ;-p


signature