Gezondheidsresetkuur…Renée Zellweger, Heidi Klum en andere sterren zijn je reeds voorgegaan

Sterren als Renée Zellweger, Heidi Klum en Catherine Zeta Jones hebben hun droomfiguur te danken aan de gezondheidsresetkuur. Deze kuur is geen eendagsvlieg…..

De voeding van tegenwoordig is lang niet meer zo goed als vroeger. Er zitten tegenwoordig veel minder vitaminen en andere belangrijke stoffen in. Het gevolg is dat de meeste mensen lang niet zo gezond zijn als ze zouden kunnen en moeten zijn. Als je niet voldoende goede voedingsstoffen binnenkrijgt kan je lichaam nooit optimaal functioneren en moet het concessies doen op sommige punten. Ga er dus maar van uit dat jij ook niet zo gezond bent als je zou kunnen zijn. Veel mensen krijgen op een gegeven moment last van vage klachten als vermoeidheid, vaak verkouden, allergieën of een pijntje hier of daar. Dat zijn dingen die vaak voortkomen uit een minder goede gezondheid.

Bij deze gezondheidsreset ga je werken aan het verbeteren van je algehele gezondheid. Optimaliseren van je gezondheid is een beter woord eigenlijk. Je zorgt dat je lichaam alles krijgt wat het nodig heeft om optimaal te werken. Daarbij wordt ook je immuunsysteem enorm versterkt. Je zult dus bijvoorbeeld minder snel verkouden worden. Omdat, je lichaam de beschikking krijgt over alles wat het nodig heeft om optimaal te werken, zullen in veel gevallen de vage klachten gaan verdwijnen. Veel mensen raken de vermoeidheid kwijt en krijgen meer energie en ze zijn minder snel verkouden of ziek. Daarnaast wordt een aantal processen aangepast die van invloed zijn op een heleboel zaken, waaronder je stofwisseling (verbranding!).

Naast dat je gezonder gaat worden zul je ook gaan afvallen. Je zult gewicht én centimeters kwijtraken. Als je de gezondheidsreset volledig en juist doet zal je na afloop ook eigenlijk niet meer aankomen. DeGezondheidsresetkuur wordt dan ook in veel gevallen, zo niet in de meeste gevallen, gebruikt om gewicht kwijt te raken. Wat is er mooier om na het afronden van de kuur op je streefgewicht te zijn, blijven, meer energie te hebben en een staat van maximale gezondheid bereikt te hebben.
Gezondheidsresetkuur?
De Gezondheidsresetkuur is een verantwoord voedingsprogramma en geen dieet.
Het doel van de kuur is het “opnieuw” afstellen van je stofwisseling.
Het is een uitgebalanceerd voedingsplan dat bestaat uit 4 fases.
Maaltijdvervangers hebben weinig te maken met verantwoord eten en gezonde voeding. Die zitten dan ook niet in de kuur.
Voordat je kunt starten met de kuur krijg je een gesprek met ons om je doelen te bespreken, en deze vast te leggen.
Daarnaast krijg je een handleiding met daarin de richtlijnen van de verschillende fases, tips, (verantwoorde) tricks, recepten, weekvoorstellen en een overzicht om je resultaten bij te houden.
Veel mensen kunnen tijdens de kuur steun gebruiken.
Daarom zullen wij fungeren als jouw ‘stok achter de deur’. Tijdens het programma begeleidden wij jou zowel telefonisch, per email, als middels whatsapp.

Wil jij gebruik maken van alle voordelen die de Gezondheidsresetkuur jou kan bieden? En direct je goede voornemens op 1 januari 2017 in laten gaan? Meld je dan nu alvast aan (vòòr 15 december ivm verzendtijd). Je kunt dan op Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag starten. Immers, de eerste fase bestaat uit 2 dagen flink veel vet eten. Hoe mooi om daar meteen gebruik van te maken! Kik door naar de Gezondheidsresetkuur info- en bestelpagina.

Zo’n 60 jaar geleden heeft een Engelse arts dr. Albert T.W. Simeons, een endocrinoloog uit Engeland, ontdekt hoe de storing, waardoor we vet opslaan, verholpen kan worden. Dit kan door ‘herprogrammering’ van de hypothalamus. In de afgelopen 40 jaar is dit grondig onderzocht en bij duizenden mensen succesvol gebleken. Tot een paar jaar geleden kon deze kuur alleen in gespecialiseerde klinieken worden gevolgd. Zo’n kuur kostte toen tussen de € 8.000 en € 10.000. Sinds kort is deze kuur in homeopathische/ bio-energetische vorm beschikbaar.

Voor veel mensen vormt dik-zijn een probleem en afvallen een nog grotere issue. Los van het feit of dik zijn mooi of lelijk is kan het medisch gezien nadelige gevolgen hebben. Bijv. suikerziekte, hoge bloeddruk, kanker en hart- en vaatziekten.
Wat doet de kuur?
★Reset van de vetstofwisseling in de hypothalamus
★Zwaar ontgiften en ontslakken van het lichaam
★Overtollig vet ofwel het adipositas vet smelt weg
★Energie-vet dat de spieren voedt en het structuur-vet wat je huid, organen en gewichten beschermt blijft onaangetast

Hoe werkt het in theorie?
Tijdens deze kuur reset je de hypothalamus, dit is een onderdeel van de hersenen waar o.a. het slaap-waak ritme, de hormoonhuishouding, de bloeddruk, de lichaamstemperatuur, de hartslag, het immuunsysteem en het eetgedrag wordt gereguleerd. Het houdt verslavingen in stand en is verantwoordelijk voor het reguleren van de vetstofwisseling. Opslag van overtollig vet, adipositas vet, wordt veroorzaakt door een verstoring in de hypothalamus. Dit wordt onder andere getriggerd door ondervoeding, conserveringsmiddelen, smaakversterkers en stress.
Wat houdt de kuur in?
De kuur is een combinatie van een activator (druppels) in combinatie met hoogwaardige voedingssupplementen, deze vormen de basis van de reset. Het is een combinatie van afvallen op een gezonde en verantwoorde manier, welke voorkomt dat je een tekort aan voedingsstoffen krijgt en de reeds ontstane tekorten aanvult. (Geadviseerd wordt tot 6 maanden na de kuur door te gaan met slikken van de voedingssupplementen om alle tekorten -welke gedurende het leven- in het lijf ontstaan zijn, aan te kunnen vullen.)

Meer Energie

Veel mensen komen tegenwoordig energie tekort.
Staan in de ochtend al moe op alles is ze te veel.
Een werkdag lijkt twee keer zo lang te duren.
De oorzaak kan gezocht worden in ons jachtige leven wat stress oplevert maar ook voedingsstoffen te kort, vervuiling en gifstoffen.
Wat kan de kuur voor jou betekenen?
★Je voelt je energieker
★Je vermoeidheid neemt af
★Je hormonen komen weer in balans
★Je kunt meer ondernemen

Wil jij gebruik maken van alle voordelen die de Gezondheidsresetkuur jou kan bieden? En direct je goede voornemens op 1 januari 2017 in laten gaan? Meld je dan nu alvast aan (vòòr 15 december ivm verzendtijd). Je kunt dan op Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag starten. Immers, de eerste fase bestaat uit 2 dagen flink veel vet eten. Hoe mooi om daar meteen gebruik van te maken! Klik door naar de Gezondheidsresetkuur info- en bestelpagina.

Stress
Mensen die veel stress ondervinden van bijvoorbeeld werk en de zorg voor het gezin, kunnen zich vaak maar moeilijk ontspannen, waardoor chronische vermoeidheid optreedt. Het is een negatieve spiraal: naarmate er meer stress in het spel is, neemt het vermogen om te ontspannen juist af, en dat leidt tot nog meer stress en moeheid. Als de stress te lang aanhoudt, kan er lichamelijke en geestelijke vermoeidheid optreden.
Lichamelijke vermoeidheid betekent dat de spieren niet zo gemakkelijk gebruikt kunnen worden om bepaalde dingen te gaan doen. Traplopen of in- en uitladen van zakken in de supermarkt kan ineens veel lastiger en vermoeiender zijn dan voorheen.
Geestelijke vermoeidheid wil zeggen dat het moeilijk is om zich te concentreren op de dingen die voordien wel vlot en gemakkelijk lukten. In de ochtend misschien niet uit bed willen komen, of niet in staat zijn dagelijkse activiteiten uit te voeren.

Voedingsstoffen
Een andere oorzaak is het tekort aan belangrijke voedingsstoffen.
Te weinig eten, maaltijden overslaan om af te vallen, vaak dezelfde voeding en snacken. Tekorten van belangrijke voedingsstoffen kunnen ertoe leiden dat je minder goed kan functioneren in je dagelijks leven. Op lange termijn kan je gezondheid er zelfs onder lijden. Waar soms een ziekte of aandoening aan de basis kan liggen van een tekort, hebben eetgewoonten toch ook vaak een belangrijke rol. Wie onevenwichtig eet en vooral groenten en fruit verwaarloost loopt kans om te maken te krijgen met een tekort aan voedingsstoffen. Wij zijn er zelfs van overtuigd dat gezien de afname van vitaminen- en mineralen gehalte van onze huidige groenten en fruit, dat bij een íeder reeds een tekort is gevormd. Aanvulling is dan ook noodzakelijk.

Onbalans leidt tot klachten
Anno 2016, leven we in een tijd met veel stress en nog meer gifstoffen. Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan talloze gifstoffen zoals: Alcohol, koffie, limonades, suiker en suikervervangers, toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen, bestrijdingsmiddelen, medicijnen, uitlaatgassen, luchtvervuiling, gifstoffen o.a uit cosmetica, verzorgingsproducten, straling (zendmasten, WiFi, mobiele telefoons, roken, te weinig slaap en stress). Ons lichaam is in staat deze stoffen af te breken en via de longen, urine en ontlasting af te voeren. Echter, wordt ons lichaam blootgesteld aan teveel gifstoffen waardoor het lichaam niet meer in staat is om alle gifstoffen af te voeren. Deze gifstoffen worden vervolgens opgeslagen in het lichaam in organen en vetweefsel. Met de volgenden klachten als resultaat:
Gewichtstoename, Opgeblazen gezicht, Slapeloosheid
Futloos, Geen energie, Vermoeidheid, Stemmingswisselingen
Depressief voelen,  Te hoge bloeddruk, Maag- en darmproblemen Obstipatie, Haaruitval, Gespleten nagels, Concentratieverlies, Onregelmatige menstruatiecyclus, Verminderd libido,  Altijd honger hebben en op zoek naar eten, Onbedwingbare behoefte aan zoet of zout.
De stofwisselingskuur kan ervoor zorgen dat je lichaam deze opgeslagen stoffen loslaat en afvoert. Hierdoor komt je lichaam in balans en kunnen alle processen weer optimaal functioneren.

Huidverbetering
Last van eczeem, acne of andere huidproblemen?
Niemand zit daar op te wachten.
Of je nou 14 of 40 jaar bent wennen doet het nooit.
Je kunt nog zo gezond eten maar als de voeding niet of nauwelijks wordt opgenomen in de vervuilde darmen heb je er weinig aan.
Eerst dienen de darmen gereinigd en ontgift te worden.
Pas dan kunnen de voedingstoffen uit ons voedsel goed worden opgenomen.
De gezondheidsresetkuur helpt de huid bij het verwerken van afvalstoffen. Met als gevolg een zuivere gezonde huid. Immers, de huid is de spiegel van onze gezondheid.
Wat kan de kuur voor jou betekenen?
★Je acne / eczeem vermindert
★Huid wordt egaler en helderder
★Je allergieën verminderen of verdwijnen zelfs
★Je hormonen komen weer in balans
★Je huid wordt strakker met minder rimpels.

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en een “verlengstuk” van de lever in de strijd om het lichaam te ontgiften en “schoon” te houden.
Veel huidproblemen zijn een gevolg van een “interne storing”. Deze ontstaan doordat de darmen niet goed functioneren. Wanneer door stoorfactoren de darmflora niet meer optimaal functioneert, wordt de barrière van de darm beschadigd en kunnen schadelijke stoffen, schimmels en bacteriën door de darmwand in het bloed terechtkomen.

Wil jij gebruik maken van alle voordelen die de Gezondheidsresetkuur jou kan bieden? En direct je goede voornemens op 1 januari 2017 in laten gaan? Meld je dan nu alvast aan (vòòr 15 december ivm verzendtijd). Je kunt dan op Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag starten. Immers, de eerste fase bestaat uit 2 dagen flink veel vet eten. Hoe mooi om daar meteen gebruik van te maken! Klik door naar de Gezondheidsresetkuur info- en bestelpagina.

Verstoring van de darmflora
Als de darmflora verstoord raakt, ontstaan er lege plekken op de darmwand. De schadelijke bacteriën krijgen dan de kans om zich te vermenigvuldigen. Wanneer schadelijke bacteriën de overhand krijgen, kunnen (darm) klachten ontstaan.
De darmflora kan op verschillende manieren verstoord worden.
Een infectie of ziekte
Gebruik van sommige medicijnen, zoals antibiotica
Antibiotica zijn medicijnen die schadelijke bacteriën kunnen doden.
Ze werken vaak snel en goed, maar ze hebben ook nadelen.
Ze doden ook de nuttige bacteriën uit de darmflora
Sommige behandelingen, zoals bestraling of een operatie
Lichamelijke en psychische stress
Langdurig gebruik van een ongezonde en/of vezelarme voeding
Alcohol, roken
weinig lichaamsbeweging.
Huidproblemen en detox
Last van eczeem of andere huidproblemen? Dit kan erop wijzen dat uw lichaam in sterke mate de huid gebruikt om afvalstoffen te verwerken. Je kunt nog zo gezond eten maar als de voeding niet of nauwelijks wordt opgenomen in de vervuilde darmen heb je er weinig aan. Eerst dienen de darmen gereinigd en ontgift te worden. Pas dan kunnen de voedingstoffen uit ons voedsel goed worden opgenomen. De Gezondheidsresetkuur helpt de huid bij het verwerken van afvalstoffen. Met als gevolg een zuivere gezonde huid.
Hoe houd je je darmflora gezond?
Gezond leven is altijd verstandig, maar zeker ook voor de darmflora. Matig zijn met alcohol, niet roken, maar wel veel bewegingen en zorgen voor voldoende nachtrust. Daarnaast is vezelrijk eten belangrijk omdat er bij het verteren van voedingsvezels nuttige stoffen vrijkomen in de darmen.

De succesfactor van de kuur is de combinatie van voeding met de juiste voedingssupplementen die ervoor zorgen dat je je tijdens de kuur goed blijft voelen. In deze kuur wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke voedingssupplementen bestaande uit groenten, fruit en kruiden. Zelfs het vulmiddel om de ingrediënten aan elkaar te binden, zodat het beter in het lichaam kan worden opgenomen, is van natuurlijke aard. Het onderscheidt zich hiermee van andere voedingssupplementen, die kunstmatig of biologisch zijn, maar een synthetisch vulmiddel hebben. In combinatie met vlees, vis, groenten en fruit zorgen zij er tevens voor dat ruim voldoende vitamines en mineralen door je lichaam kunnen worden opgenomen.
Kuren zonder deze supplementen wordt ten strengste afgeraden. Zonder gebruik van deze voedingssupplementen ben je aan het ‘crashen’. De voedingssupplementen dienen in alle fasen van de kuur te worden gebruikt. Om terugval te voorkomen wordt geadviseerd zelfs enkele maanden na de kuur nog een aantal voedingssupplementen te gebruiken.
★ Voorkomt ondervoeding
★ Kuur zonder voedingssupplementen is schadelijk voor de gezondheid
★ Gebrek aan vitale voedingsstoffen bevorderd eetlust en onbedwingbare trek
★ Proces van ontgiften blijft plaatsvinden
★ Supplementen zijn daarom de gehele kuur noodzakelijk!

Wil jij gebruik maken van alle voordelen die de Gezondheidsresetkuur jou kan bieden? En direct je goede voornemens op 1 januari 2017 in laten gaan? Meld je dan nu alvast aan (vòòr 15 december ivm verzendtijd). Je kunt dan op Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag starten. Immers, de eerste fase bestaat uit 2 dagen flink veel vet eten. Hoe mooi om daar meteen gebruik van te maken! Klik door naar de Gezondheidsresetkuur info- en bestelpagina.


signature