Mindful Run Velsen powered by Sport 2000 IJmuiden

Met ons nieuwe initiatief Mindful Run Velsen hebben we ook het vertrouwen van sportondernemingen. Sport 2000 IJmuiden is bijvoorbeeld al zeer enthousiast over het Mindful Run programma.  Met veel samenwerkingsplezier hebben wij data gepland voor een Mindful Run Kennismakingsclinic en een 5-weekse Mindful Run cursus, welke beide van start gaan bij Sport 2000 IJmuiden aan de Lange Nieuwstraat.

Heb jij altijd al willen starten met running?

Sporten in een mooie omgeving…

Begeleid worden op professionele wijze?

Is je ademhaling tijdens je sport een dingetje?

Wil je graag positieve energie op doen…

Mindful Run is een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen. Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet kritische blik. Ademhalingstechnieken passen we toe om het maximale rendement uit de ademhaling te halen. Hardlopen heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Bij Mindful Run draait alles om bewust bewegen en vooral genieten! De clinic en curses is bedoelt voor beginnende en gevorderde lopers.

Meld jij je ook aan voor de Kennismakingsclinic die op zaterdag 14 januari om 10.00 uur van start gaat? Of meld jij je direct aan voor de 5-weekse cursus die op woensdagochtend 18 januari om 09.30 uur georganiseerd wordt? Om onze samenwerking extra te vieren biedt Sport 2000 IJmuiden alle cursus aanmelders 20% korting op een sportitem naar keuze aan 🎉

Aanmelden kan in de winkel bij Sport 2000 IJmuiden (Lange Nieuwstraat) of via onze website.

 

 


signature