Mindful trailRun clinic Events

Vorige week was het zover, de opleidingsdag ‘Mindful trailRun clinic’ voor Mindful Run instructeurs stond gepland. Enorm veel zin had ik erin. Want, inmiddels weet ik dat elke Mindful Run bijeenkomst een feestje is. Niet alleen een feestje om kennis op te doen en plezier te hebben met elkaar. Maar, ook een feestje van inspiratie & motivatie. Een van bewustwording, de juiste technieken eigen maken en de kern onze cursisten dé tools aanreiken welke hen meer energie zullen opleveren. Meer energie tijdens het hardlopen; de loophouding, de kracht en energie in het lichaam, meer in het ‘hier en nu’ lopen. Maar, ook meer energie in het dagelijkse leven dankzij de juiste ademhalingstechniek en beter worden in voelen. Mindful Run en Mindful Walk mogen delen met iedereen die middels bewust bewegen een goede balans en conditie wil ontwikkelen ervaar ik als een maximale energie uitwisseling. Positieve energie!

Nu ik na het behalen van de Mindful trailRun clinic licentie wederom een geheel nieuw concept in Velsen mag introduceren, kan ik in 3 woorden mijn gevoel hierover delen ‘I love it’. Ook van de trailRun clinics gaan we een feestje maken. Zo organiseren mijn zusje Katja en ik op zaterdagochtend 28 januari de allereerste MINDFUL WOMEN’S TRAILRUN CLINIC. Samen met andere vrouwen kennismaken met Mindful trailRunning, de juiste technieken aangereikt krijgen en plezier & bewustwording beleven in een prachtige outdoor omgeving. Naast een uitgebreide Mindful trailRun clinic zal Madeleine van Shanti space een yoga workshop komen geven. Dit alles in de schitterende omgeving van Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

In de voorjaarsvakantie, op woensdagochtend 22 februari, organiseren wij een MINDFUL OUDER&KIND TRAILRUN CLINIC. Hoe bijzonder om samen met jouw zoon of dochter onder volledige aandacht voor elkaar een mooie ochtend van bewegen & plezier buiten in de natuur te beleven. Dat zal het namelijk zeker zijn, een belevenis. Naast een op kinderen aangepaste hoeveelheid theorie zullen we voornamelijk bewegen, ervaren en ontdekken. Plezier is daarbij het kernwoord. Alles toegespitst op de leeftijd van de kinderen (9-14jr). En als verrassing zal er een fun kennismakingsworkshop met een andere actieve sport gegeven worden. Dit alles in de prachtige omgeving van Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

In maart zal er een Mindful trailRun clinic gepland gaan worden voor MEN ONLY. Stay tuned 🙂

Onze Mindful trailRun clinic Events zijn allen op eenzelfde wijze opgebouwd:

09:30 uur – 11:30 uur: Clinic Mindful trailRun en Kennismakingsworkshop andere bewegingsactiviteit
11:30 uur – 12:00 uur: Ontspannen Mindful trailRun

Na de uitgebreide clinic gaan we de technieken toepassen in een Mindful trailRun. De duur van de Mindful trailRun wordt afgestemd op het niveau in de groep. Het gaat tijdens deze Mindful trailRun niet om snelheid of afstand. De bedoeling is dat iedereen kan meedoen.

  • De afstand die we in de afsluitende trailRun voor volwassenen gaan lopen ligt tussen 3 en 5 km. De totale afstand van deze hele ochtend ligt tussen de 8 en 10 km.
  • De afstand die we in totaal over de gehele ochtend gaan lopen met kinderen ligt rond de 3 km, inclusief de afsluitende trailRun van ongeveer 1 km.

De geheel verzorgde ochtenden bedragen:

  • Mindful Women’s trailRun clinic: Euro 35,- p/p. We sluiten deze ochtend gezamenlijk af bij Landgoed Duin en Kruidberg (tevens verzamelpunt), waarbij een drankje inclusief is.
  • Mindful Ouder&Kind trailRun clinic: Euro 60,- per ouder&kind koppel. We sluiten deze ochtend gezamenlijk af bij Landgoed Duin en Kruidberg (tevens verzamelpunt), waarbij een drankje inclusief is.

Ben jij geïnspireerd geraakt en wil je ook meedoen? Meld je aan:

Een heel mooi weekend gewenst,

Kelly 🍀

[aps-social id=”3″]


signature