Psychische klachten, burn out, depressie? Mindful Run kan jouw handvat zijn.

Eleanor Crick, bekend van Loop Depressievrij, kampte zelf met depressie en is freelance journalist en blogger. In haar vrije tijd loopt ze het liefst halve marathons of ontdekt ze haar stad Utrecht op haar hardloopschoenen. Zij volgde de Mindful Run clinic. “Hardlopen is voor mij een belangrijk hulpmiddel geworden om mijn depressie onder controle te houden. Naast de voldoening en structuur, is het een belangrijke lichaamsbeweging voor mijn lichaam en geest.”

Als ervaringsdeskundige kan ik, Kelly, Mindful Run Velsen instructeur, niets anders dan beamen wat Eleanor zegt. Naast mindfulness heeft ook mij het actief in beweging zijn enorm geholpen mijn burn out, depressie en posttraumatische stress klachten tot het verleden te kunnen benoemen. Voor vrouwen en mannen die kampen met psychische problemen hoop ik met Mindful Run een handvat te kunnen aanreiken om middels fysieke inspanning in combinatie met mindfulness en fun weer ontspanning te kunnen ervaren. Een tool op weg naar geestelijke balans en fysieke conditie.

Om die reden organiseert Mindful Run Velsen een Mindful Run Clinic specifiek voor hen die kampen met psychische problematiek. Mensen worden vaak in een hokje geplaatst wanneer het gaat over hun psychische problemen. Ze voelen zich daardoor eenzaam en sleuren zichzelf nog dieper weg in hun aandoening. Specifiek voor deze mensen organiseren wij op woensdag 22 februari een Mindful Run Clinic, zodat je met gelijkgestemden kunt ervaren wat Mindful Run voor jou zou kunnen betekenen. Deze anderhalf uur durende Mindful Run Clinic bieden wij gratis aan.

Mindful Run Clinic: Woensdagochtend 22 februari, 09.30 – 11.00 uur (locatie wordt persoonlijk bekendgemaakt om privacy van de deelnemers te waarborgen)

Eleanor heeft de clinic gevolgd bij mijn collega Mindful Run instructeur Gert Noordhoek in Soest. Eleanor zegt hierover in ProRun Plak een pleister op je mond: Mindful Running

Aanmelden voor deze gratis Mindful Run Clinic op 22 februari kan middels onderstaand formulier:


    signature