LENTE; een stapje terug is een stap vooruit

De zon straalt vandaag. Jippieeee, Lente! Het is de lente die ons energie geeft; de dagen worden weer langer, de lammetjes staan weer in de weide en de natuur kleurt weer groen. De lente is eigenlijk het ideale moment voor een frisse start, het staat symbool voor een nieuw begin en het is hét moment om je energie om te zetten in actie! Zo kun je je voorbereiden op een heerlijke fitte zomer. Grijp de lente aan om (weer) te sporten.

Wat dacht je van samen met mij de lente in lopen? Middels mindfulness, de juiste ademinzet en looptechniek mindful leren hardlopen op jouw niveau. Beter gezegd hartlopen, want het draait bij Mindful Run niet om in een razend tempo kilometers te knallen. Het draait om meer bewustzijn, meer ontspanning en meer energie creëren. Je leert beter voelen en beter luisteren naar je lichaam, waardoor je beter gaat hardlopen. Mindful Run staat tevens voor plezier ervaren en fun, niet ‘afzien’.

Wil jij je sport prestaties verbeteren? Aan je lijf en tegelijkertijd je geest werken? Een fitte start naar een fitte zomer maken?

Let’s go! Loop met mij de lente in met Mindful Run! Zie hier het volledige pallet waar je uit kunt kiezen.

Inspirende Lente-Gezondheidsgroet,

 

Kelly – Mindful Run trainer


signature