Maak van 2018 JOUW WONDERLAND! ‍

 

Hey lieve Jij,

 

Maak jij van 2018 ook Jouw WONDERLAND!

 

Mijn drie wensen voor jou:

1. Ik wens je HAPPINESS – Je hebt zoveel doorlopen dit jaar. Je verdiend het met een big smile af te sluiten & met een evengrote glimlach 2018 te starten. Dat Geluk maar altijd een groot deel van je mag uitmaken.

2. Ik wens je RUST en KALMTE – In een drukke overdenkende stressvolle alles-moet wereld, wens ik jou dat je tijd zult vinden om te ontspannen en je lichaam en geest rust te geven. Dat rust en kalmte met grote regelmaat deel van je mogen uitmaken in 2018.

3. Ik wens je LIEFDE – Liefde is de grootste heler. Ik hoop ook dat de liefde voor jezelf opbloeit, zodat het kan overstromen in de levens van anderen. Dat liefde altijd de grootse rol in jouw leven mag spelen!

 

Liefs,                                                                                                                                                                                                                                                                     8

 

 


signature