06-82084777 info@mindfulandhappy.nl
Bereikbaar op werkdagen: 09:00-17:00u Zaterdag: 09:00-13:00u

(24-31 augustus) Mindful Walking/Running & Yoga in de Ardeche, Frankrijk

Sprankelende vakantieweek in de natuur met veel ruimte en rust. Je komt hier weer op adem in de schone buitenlucht. Het team van inspirerende trainers staat garant voor mooie workshops: de verdiepende lessen van jouw programma en de vrijblijvende open lessen van de andere aanwezige docenten geven de week een veelzijdig en festival-achtig karakter.

Het vakantie motto is: ‘alles mag, niets moet!’

 

Mindful Walking/Running & yoga

Een hardloop, wandel en yoga week vol bewustwording, inspanning en ontspanning. Je wordt je bewust van je looptechniek, het gebruik van je ademhaling en de automatische piloot op welke je beweegt. Je leert tijdens het (hard)lopen je ademhaling beter én gezonder in te zetten, mindfulness toe te passen en de juiste hoeveelheid ontspanning aan te brengen. Met als resultaat meer plezier en energie. En dit alles in de schitterende Ardeche. Domaine La Vie Tara, een oud buitenverblijf van een klooster uit 1928, ligt aan de rand van het idyllische pelgrimsdorpje Lalouvesc. Het gezellige dorpje ligt midden in de zogenaamde groene Ardèche, in het zuiden van Frankrijk. De natuurlijke omgeving kenmerkt zich door de mooie wandelroutes. In de omgeving is meer dan 200 km aan duidelijk aangegeven routes aangelegd met een overvloed aan bosbessen, paddenstoelen en inspirerende vergezichten. Dé ideale plek voor een ontspannende, rustgevende vakantie.

 

De retreat is geschikt voor zowel de gevorderde als beginnende hardlopers en wandelaars. Íedereen kan Mindful Runnen!

 

Het doel van Mindful Running is je bewuster te maken, beter te laten lopen, beter te leren luisteren naar je lichaam, beter te ademen, plezier te hebben in lopen en meer rust en energie te creëeren. Bij Mindful Running lopen we niet op tijd, maar op gevoel! Mindful Running draait om genieten en bewustwording, leren luisteren naar lichaam en geest. Niet hardlopen, maar hart-lopen ❤

 

Voor het programma en aanmelden, klik: FIT body & mind

 

Wil jij:

❥ leren hoe je je energie beter kunt reguleren door mindfulness toe te passen?

❥ leren hoe je meer ontspannen kunt lopen?

❥ meer leren over verschillende ademhalingstechnieken?

❥ kennismaken met de meest efficiënte looptechniek?

❥ nog meer plezier hebben in het hardlopen?

❥ de voor jou juiste balans in inspanning en ontspanning vinden?

 

Dan is deze week bestemd voor jou! Kelly nodigt je uit om samen veel bewuste inspanning- en ontspanningsplezier te beleven

 

Voor het programma en aanmelden, klik: FIT body & mind

 

 

Body & mind zomervakantie

Dit programma is onderdeel van een uniek vakantieconcept voor het welzijn van body & mind. Je volgt één van de programma’s in een besloten groep en als ‘special’ zijn er open lessen van de andere docenten, een dansparty met dj, (wandel)excursies en een kampvuur. De open workshops geven deze vakantie een veelzijdig en festival-achtig karakter. Alle aanwezige docenten geven een groepsworkshop en er zijn extra activiteiten, inbegrepen in de prijs.

Buiten het programma om is er voldoende ruimte voor ontspanning en rust. Tijd voor jezelf! Voor beweging, verdieping, verwerking, verstilling, ontmoeting en voor de mooie natuur.

 

 

 

 

La Vietara in de Ardeche

Wadend in ruimte en rust ligt dit retreat centrum op een ruim beschut landgoed. Het gezellige gebouw is licht, sfeervol en ruim. Dit centrum biedt een sfeervolle woon- en eetkamer, een stiltekamer en drie workshopruimten. In de wellness afdeling vind je sauna’s, warmwaterbad, koudwater tobbe, voetenbad, scrubzout, zonnebank en diverse behandelkamers. De prachtige tuin heeft een buitenzwembad, een ligweide met ligstoelen, een zonnig terras en diverse knusse hoekjes om tot jezelf te komen.

De natuurrijke omgeving nodigt uit tot uitgebreide strand-, duin- en/of boswandelingen.

 

Voor het programma en aanmelden, klik: FIT body & mind

 

Jouw (hoofd)docent deze week: Mindful and Happy Founder Kelly Schockman, Mindfulness trainer, runningtherapeut en Yin Yoga docente (RYT200).

Kelly ruilde het zakenleven van achter een buro in voor bewegen in de natuur. Naast haar bevlogenheid om mensen te begeleiden, te inspireren en motiveren hun leven positief om te buigen, heeft Kelly oog voor mens & organisatie, hun groeiproces en leven vanuit flow. Kelly is een optimistische levensgenieter en fervent wereldreiziger wiens interesse en verdieping uit gaan naar de wetenschappelijke onderbouwingen van eeuwenoude wijsheden uit de zgn spirituele wereld en het Aziatische werelddeel. Kelly vindt haar balans en energie zowel met hardloopschoenen aan in de duinen, als in meditatie of yin yoga houding op een yoga matje. 


signature