06-82084777 info@mindfulandhappy.nl
Bereikbaar op werkdagen: 09:00-17:00u Zaterdag: 09:00-13:00u

Happy Vitamins

Ben je VERMOEID?

Heb je momenteel STRESSVOLLE omstandigheden?

Is je WEERSTAND verzwakt?

ONEVENWICHTIGE voeding?

 

VERZORG & ONDERSTEUN nu je INNERLIJKE JIJ!

 

 

Met enthousiasme presenteren wij

JOUW ESSENTIËLE dagelijkse ondersteuning

Snel weer in BALANS, zowel FYSIEK als MENTAAL

MÉÉR dan je dagelijkse portie GROENTEN en FRUIT!

 Binnen 5 dagen MINDER VERMOEID en MEER ENERGIE (*)

70 verschillende soorten groenten, fruit & superfoods in poedervorm – Biologisch, zonder suikers & glutenvrij! – Geschikt voor vegetariërs en veganisten

✪ ✪ ✪

Natuurlijk, biologisch, glutenvrij – geschikt voor vegetariërs en veganisten. Link naar de specificatie.

 

Ongeveer drie jaar gebruik ik dagelijks deze vitaminen poeder. Ik verwerk de poeder in verschillende variaties aan smoothies. Mijn Daily Happy Vitamins noem ik ze :). Wist je dat het zeker een jaar duurt voordat je de in jouw leven opgebouwde vitaminen en mineralen tekorten hebt aangevuld!? Bizar toch dat we onbewust met zoveel tekorten rondlopen, met alle gevolgen van dien… Mijn beide pubers krijgen dan ook een onmisbare dagelijkse portie. Het afgelopen jaar hebben mijn zusje (van Katja’s Feeling) en ik als team de vitaminen poeder onder 30 vrouwen getest (*).

Resultaten: MEER ENERGIE, VERBETERDE SLAAP, BETERE STOELGANG, VERMINDERDE SUIKERBEHOEFTE tot zelfs AFVALLEN. En GÉÉN GRIEPSVERSCHIJNSELEN meer.

Wij willen niet meer zonder! Investeren in je gezondheid is essentieel. Zonder goed voor jezelf te zorgen, zul je niet in staat zijn goed voor een ander te zorgen.

~ Kelly Schockman, founder Mindful and Happy~ 

 

 

✪ ✪ ✪

LOSSE BESTELLING € 81,12 voor 30 porties (incl. verzendkosten)

(30 porties = 30 dagen)

KIES JE VOOR EEN MAANDELIJKS ABONNEMENT € 65,- voor 30 porties (incl. verzendkosten)

NU tijdelijke WINTER introductieprijs € 70,- (incl verzendkosten) voor 30 porties om je dit fenemonale product te laten ervaren. Voor slechts € 2,- per dag werk je aan maximale gezondheid & happiness! Een chocoladereep kost vaak al meer..

Je ontvangt NU tijdelijk (tot eind januari) een losse bestelling tegen het maandelijks abonnementstarief. Omdat, voor jezelf zorgen een kadootje is! En, naast dat wij jou gezondheid & happiness gunnen, maakt kadootjes geven ons extra happy : ) (De korting wordt in de laatste stap van de betaling automatisch verrekend).

Levertijd: ca 3-5 werkdagen

✪ ✪ ✪

NOTE: wanneer je alle vitaminen, mineralen en vezels ‘los’ zou kopen bij bijvoorbeeld een natuurvoedings- of vitaminenwinkel, dan overschrijd je al snel de € 100,-.

✪ ✪ ✪

 

 

WAT KRIJG JE

Een STEVIGE BALANS van essentiële, belangrijke voedingsstoffen die zorgen voor een doelgerichte ondersteuning van een algehele gezondheid. Voor een ALGEMEEN WELZIJN en GOEDE DAGELIJKSE PRESTATIES prestaties is het belangrijk dat ons lichaam een OPTIMALE INNAME van essentiële vitaminen, mineralen en sporenelementen wordt aangeboden.

Ons lichaam is NIET in staat deze vitale voedingsstoffen ZELF aan te maken. Een evenwichtig dieet dat rijk is aan groenten, fruit, groenten, granen, zuivelproducten en vis is noodzakelijk voor de aanlevering van een optimale combinatie van voedingsstoffen, maar veel mensen hebben noch de tijd noch de kennis van zaken om dit te onderhouden en hebben een onevenwichtig dieet. Hun dagelijkse hoeveelheid vitaminen, mineralen en sporenelementen is vaak niet ideaal.

100% van de DAGELIJKS AANBEVOLEN hoeveelheid essentiële vitaminen, zoals A, B, C en E, die bijdragen aan KERNFUNCTIES in het hele lichaam, waaronder het IMMUUNSYSTEEM, hartfuncties, de gezondheid van cellen, het behoud van ENERGIENIVEAUS en de vermindering van VERMOEIDHEID.

Mineralen zoals zink en magnesium ter ondersteuning van normale botten, bindweefsel, cognitieve functies EN NOG VEEL MEER.

Fytonutriënten, geconcentreerd uit 35 groente- en fruitsoorten en 20 verschillende kruiden.

Meer dan 50% van de ADH aan vezels.

Kernmineralen, zoals selenium en zink, die cellen BESCHERMEN tegen oxidatieve stress.

✪ ✪ ✪

 

 

Hét volledige spectrum aan voedingssupplementen om in je dagelijkse behoefte aan vitaminen, mineralen en vezels te voorzien en helpt de belangrijkste functies in je hele lichaam te ondersteunen – waardoor je je erop kunt richten goed in vorm te blijven. * Independent distributor van Lifeplus #5845777 *

 


signature