06-82084777 info@mindfulandhappy.nl
Bereikbaar op werkdagen: 09:00-17:00u Zaterdag: 09:00-13:00u

Gezondheidsresetkuur

 • Gun jij jezelf een kadootje? (beter gezegd, kado!)

 • Wil jij ook Gezonder worden met als bijwerking:

 • Afvallen?

 • Je lijf volledig reinigen?

 • Van die vervelende klachten af waar de huisarts eigenlijk niet echt een oplossing voor heeft?

 • Medicatie voor bepaalde klachten kunnen verminderen?

 • En dit alles op een verantwoorde wijze (zonder jojo effect!)?

 

Wij & bijna al onze vrienden om ons heen, zijn je een jaar geleden al voorgegaan met het volgen van de Gezondheidsresetkuur. Sindsdien is ons leven mega positief veranderd; van ideaal gewicht & lekker, energiek in je vel zitten, naar, weg met die vage klachten, zoals vermoeidheid, hoofdpijn/migraine, acne, psoriasis, allergieën, ontstekingen, enz. Dít gunnen wij iedereen! Breng dan Nú je Lijf terug in balans en creëer een Nieuw Lijf, breng je innerlijke Jij weer in Balans, zowel fysiek als mentaal middels de Gezondheidsresetkuur. De Gezondheidsresetkuur is een uitgebalanceerd programma op basis van voeding, micronutrienten + activator. Het programma is opgedeeld in fases en een combinatie van een tijdelijk aangepast voedingspatroon met de meest hoogwaardige en natuurlijke suppletie. Vooral de darmen, vetstofwisseling en hormoonhuishouding worden hierbij aangepakt. Tijdens het doorlopen van de fases leer je je lichaam nog beter kennen en ontwikkel je een eetpatroon dat past bij jouw manier van leven. Lees ook onze uitgebreide blog over de gezondheidsvoordelen van de Gezondheidsresetkuur.

 

De Gezondheidsresetkuur wordt ingezet voor 2 doelen:

 • Verantwoord afvallen

 • Detoxen (Ontgiften – Ontslakken – Ontzuren)

 

Vaak denken we dat we gezond bezig te zijn, zolang we dagelijks groenten en fruit consumeren. We worden echter wel een beetje in het ootje genomen. Die heerlijk zoete pitloze druifjes bijvoorbeeld, blijken gemanipuleerd. Het pitje eet namelijk niet zo lekker weg, dus hebben supermarktketens deze eruit laten manipuleren. Laat de pit nu nèt een krachtige antioxidant zijn die ons lichaam beschermt tegen vrije radicalen (schadelijke stoffen). Of een mooie volle rode tomaat? Helaas worden deze meestal volgespoten met water en kleurstof. Zo heb je ook nog pesticiden, bodemuitputting, kweken op steenwol matten, onrijpe pluk. Met andere woorden “we bouwen tekorten op”. En wanneer we tekorten opbouwen, g
aat ons lichaam tegensputteren. We worden lusteloos, moe, ontwikkelen (vage) klachten en welvaartsziekten zoals darmproblemen, psychische klachten, diabetes type2, hoge bloeddruk, schildklierproblemen, hoofdpijn, gewrichtsklachten en overgewicht.
De Gezondheidsreset zet in op het “terug in balans brengen” van je interne milieu. Lees ook welke sterren jou reeds zijn voorgegaan.

De Gezondheidsresetkuur kan dé stap zijn richting het vinden van jouw eigen gezonde dieet (‘manier van leven’). De naam ‘gezondheidsresetkuur’ zegt het al, je reset je lijf, op een verantwoorde wijze, met een begin, een midden en een eind. Je creëert een Nieuw lijf met nieuwe gezondheid, vrij van gif- en afvalstoffen, waarbij je hoormoonhuishouding in balans gebracht wordt, je immuunsysteem een boost ervaart én tegelijkertijd leer je herkennen wélke voeding wát met jouw lijf doet. Dé tool om na de kuur jouw eigen ideale voedingspatroon samen te stellen en tot een gezond dieet om te zetten. Immers, niets is een oplossing voor iedereen, jouw lijf is uniek! Afvallen is een ‘bijwerking’ van de kuur. Gemiddeld verliezen gezondheidsresetkuurders 5-10 kg aan vet, in de eerste 3 weken van de kuur al. ‘De zon verschijnt en vet verdwijnt :-D’

 

 • Wat doet de kuur?

  Reset van de vetstofwisseling in de hypothalamus
  Zwaar ontgiften en ontslakken van het lichaam
  Overtollig vet ofwel het adipositas vet smelt weg
  Energie-vet dat de spieren voedt en het structuur-vet wat je huid, organen en gewichten beschermt blijft onaangetast

 

 • Hoe werkt het in theorie?

  Tijdens deze kuur reset je de hypothalamus, dit is een onderdeel van de hersenen waar o.a. het slaap-waak ritme, de hormoonhuishoudinaamloosng, de bloeddruk, de lichaamstemperatuur, de hartslag, het immuunsysteem en het eetgedrag wordt gereguleerd. Hij houdt verslavingen in stand en is verantwoordelijk voor het reguleren van de vetstofwisseling. Opslag van overtollig vet, adipositas vet, wordt veroorzaakt door een verstoring in de hypothalamus. Dit wordt onder andere getriggerd door ondervoeding, conserveringsmiddelen, smaakversterkers en stress.

 

 • Wat houdt de kuur in?

Tijdelijk koolhydraat-, vet- en suikervrij eten in combinatie met de meest hoogwaardige supplementen. 
In het laatste deel van de kuur leer je weer “een normaal voedingspatroon” aan en ervaar je welke voeding jouw lichaam in balans brengt en juist uit balans haalt. Dit is voor iedereen verschillend! Het is geen dieet, het is een kuur, het heeft een begin, midden en eind!

Ondersteunende supplementen en activator
voorkoming van ondervoeding en maximale activatie van de vetstofwisseling

Ondersteunende begeleiding
Persoonlijke NewLifeCoach.nl Coaching met 4-6 contactmomenten
Deelname aan de geheime Facebook groep (waarin je al je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen)
Recepten & weekvoorbeelden voor alle fases

 

Kosten

Euro 236,49 voor Maand 1 (incl. eenmalige kosten voor ‘activator’ à Euro 47,-)
Euro 196,49 voor Maand 2
Euro 162,27 voor Maand 3 

Standaard advies om tekorten in het lijf aan te kunnen vullen is gedurende 3-6 maanden supplementen (afgestemd op jouw behoeften) te gebruiken. Na de kuur adviseren wij dan ook de basis supplementen te blijven gebruiken (zie op de pagina Voedingssupplementen waarom wij je dit advies geven).

 

Bestelling/betaling/verzending

Stuur ons een email met  je wensen en wij zullen je binnen 24 uur beantwoorden en de betalingsgegevens toesturen. Je kunt er voor kiezen om de gehele Gezondheidsresetkuur in één keer te laten verzenden naar het desgewenst adres. Ook kun je vanzelfsprekend de keuze maken de Gezondheidsresetkuur per maand te laten verzenden en dus ook per maand te betalen.

 

Persoonlijke Coaching – Informatie bijeenkomst

Heb je liever eerst een persoonlijk gesprek alvorens over te gaan tot bestelling? Tijdens een persoonlijk coachingsgesprek kunnen wij samen met jou bekijken waar jouw behoeften liggen, wat jouw doelen zijn en op basis hiervan een plan van aanpak opmaken. Wij hanteren hiervoor onze standaard uurprijs a Euro 45,-.

Het is echter ook mogelijk om naar een van onze gratis Informatie bijeenkomsten te komen. Eens per kwartaal plannen wij deze. Blijf via onze Facebook pagina op de hoogte van onze evenementen: Klik & Like onze Facebook pagina NewLifeCoach.nl ‘Creëer je eigen Gezondheid’ om op de hoogte te blijven.

 

 

 

Wil je direct je bestelling plaatsen? Of toch liever eerst meer info ontvangen?


  signature