06-82084777 info@mindfulandhappy.nl
Bereikbaar op werkdagen: 09:00-17:00u Zaterdag: 09:00-13:00u

Soul Sync meditatie

Gratis download

Omdat het mij heeft geheeld en mij laat gronden, is het mijn passie geworden om jou alles over opmerkzaamheid en aandacht te leren en je te laten zien hoe het ook jou kan helpen.

Het beoefenen van mindfulness brengt ons terug naar het huidige moment -het hier-en-nu, omdat… dít het moment is waar alles écht gebeurt. Dit is waar het om draait én je impact kunt hebben!

Mindfulness zorgt ervoor dat je je als een mens ‘voelt’ en NIET alleen maar als een mens ‘doet’. Het zorgt ervoor dat we pauzeren en genieten van wat we hebben in het midden van ons hectische leven.

Mindfulness is mijn natuurlijke medicijn en hetgeen ik jou kan voorschrijven wanneer je het nodig hebt.

Om deze reden deel ik deze 15 minuten Soul Sync meditatie met jou. Een meditatie die mij enorm heeft geholpen bij mijn start met mediteren.

En… omdat, ik het zelf verschrikkelijk storend kan vinden om eerst mijn e-mail adres achter te laten voordat ik gratis kennis voorgeschoteld krijg… kun jij deze meditatie direct downloaden zonder kleine lettertjes. En wanneer je dan alsnog je mail adres achterlaat, omdat je onze tips en tools waardevol vindt, dan zeg ik: super leuk!

Njoy vandaag, deze mooie nieuwe dag met mooie nieuwe mogelijkheden en kansen.

[powr-button id=b110bc59_1532596301]

 

 

 

 

[powr-popup id=3b9d00bd_1512375994]


signature