06-82084777 info@mindfulandhappy.nl
Bereikbaar op werkdagen: 09:00-17:00u Zaterdag: 09:00-13:00u

29 sep – 1 okt (weekend)

Mindful Run® ‘Genietend sporten met de juiste ademhaling’

Tijdens dit weekend zal onze founder en Mindful Run® trainer Kelly Schockman het Nationale Mindful Run® vertegenwoordigen.

Een sportief en ontspannen weekend met verdieping op het gebied van hardlopen, yoga, meditatie en mindfulness. Een bijzondere en inspirerende ervaring met tijd en ruimte voor wellness met sauna, warmwaterbad, zwembad, massage of een strandwandeling. Om samen met anderen of alleen te beleven. Tijdens de yoga lessen zal je leren contact te maken met je lijf en je adem, om dit direct weer in de praktijk te brengen tijdens het hardlopen. Yoga heeft een positieve invloed op lichaam en geest. En naast dat yoga kan zorgen voor ontspanning zullen we de yoga ook gebruiken om een stukje ‘kracht’ training te doen.

De natuurrijke omgeving nodigt uit tot heerlijke mindful runs op strand-, duin- en/of bos.

Het eten is vegetarisch, biologisch en heel lekker. ‘Bewust’, eerlijk en passend bij het weekend wordt het met passie verzorgd door Joricious Delicious.

Voor wie: hardlopers van elk niveau die meer willen dan alleen maar hardlopen en veel kilometers maken.

Locatie: Retraitecentrum Kuuroord De Schouw, Zeeland: Wadend in ruimte en rust ligt dit retreat centrum op een beschut landgoed. Het centrum heeft sauna’s, warmwaterbad, buitenzwembad, zonnebank en massagekamers. Het gezellige gebouw is licht, sfeervol en ruim. Dit mooie centrum biedt een sfeervolle woon- en eetkamer, een stiltekamer en drie workshopruimten.  (impressie filmpje)

 

Tarieven per persoon

€ 290 – 3/4 persoonskamer

€ 320 – 2 persoonskamer

€ 370 – 1 persoonskamer

Toeslag eigen badkamer p/p: € 25 1pk, € 15 2pk

€ 250 – in groepszaal, eigen tentje of camper

 

Inclusief:

✪ 2 overnachtingen in kamer, zaal of tent

✪ 6-7 workshops

✪ Volpension met vegetarische biologische keuken

✪ Bedlinnen en handdoekset (bij kamer of zaal)

✪ Sauna’s, warmwaterbad, zwembad, zonnebank

 

Voor alle benodigde informatie en reserveren klik hier.

Meld je je aan voor deelname? Dan is het belangrijk in de opmerkingen te vermelden dat je via Mindful Sport & Flow komt.


signature