06-82084777 info@mindfulandhappy.nl
Bereikbaar op werkdagen: 09:00-17:00u Zaterdag: 09:00-13:00u

One Day Lente – 7 mei

Zit je er doorheen? Gun jezelf een One Day Lente retreat!

 

Wil je er even tussenuit maar heb je geen tijd om een week weg te gaan? Dan is dit echt iets voor jou. De sprankelende zussen Katja en Kelly organiseren deze one-day-retreat. Ze bieden een dag vol inspiratie en inzicht met yin yoga, meditatie, essentiële oliën, buitenlucht, strand, mindfulness, meditatieve wandelingen, massage en verbinding. En niet te vergeten; (h)eerlijk eten.

 

Deze dag is geschikt voor iedereen die toe is aan ‘Me-time’, tijd voor jezelf. Om je in één dag weer als herboren te laten voelen. Een dag vol yin yoga, mindfulness, verwennerij met essentiële oliën, meditatie en gezond eten. En achteraf? Bring the summer on! Want, naast volledig opgeladen naar huis gaan, krijg je tijdens deze me-time dag praktische tools aangereikt die meteen inzetbaar zijn in je dagelijkse leven.

 

Op een inspirerende locatie aan het strand van Castricum

tot alle rust komen en energie opladen

 

Ontdek de kracht, rust en ruimte van het Strand en in Jezelf! Een dag voor iedereen die meer energie en positiviteit zoekt. Kelly laat je op een heldere manier de kracht van mindful in beweging zijn ervaren en geeft je voldoende handvatten voor een positieve mindset welke bijdragen aan meer plezier en energie. We doen verschillende Mindfulness oefeningen, maken prachtige meditatieve wandelingen over het strand en ontdekken de stilte in yin yoga. Dankzij de energetische massage en essentiële oliën van Katja voelt de weldaad compleet. Je gaat vol rust, kalmte en nieuwe energie naar huis.

 

maximaal ontspannen en genieten

 

Mocht je 7 mei verhinderd zijn maar wel een eendaagse spirituele opkikker kunt gebruiken. De volgende editie is gepland op maandag 4 juni 2018.

 

 

Wat kun je verwachten deze dag

 

We beginnen de dag om 10:00 en eindigen rond 17:30. En wat komt er dan allemaal voorbij in de tussentijd:

 

✪  Warm Welkom met iets lekkers

✪  Uitleg over Mindfulness, Meditatie en Meditatief wandelen

✪  (H)eerlijke lunch & gezonde snacks en drankjes gedurende de dag

✪ Prachtige meditatieve wandeling over het strand en door de duinen

✪  Meditaties vanuit de Mindfulness

✪  Energetische massage

✪  Kennismaking met de kracht van essentiële oliën

✪  Praktische Mindfulness oefeningen

✪  Yoga ‘in stilte tot jezelf komen’, krachtige oefeningen om bindweefsel in het lichaam te healen, flexibiliteit te vergroten, spanning te verlichten en het zenuwstelsel te herstellen

✪  Afsluiting met een terugblik op de dag + je ontvangt achteraf een PDF met informatie om indien gewenst thuis mee te werken

 

7 mei 2018 van 10:00 – 17.30/18.00 uur

Relaxte Loungeclub aan het strand | Castricum

Prijs: € 135,- incl. BTW

 

 

Over Kelly

Kelly Schockman is Mindfulness-trainer en yin yoga docente i.o.. Ze geeft HappyMind-Walk trainingen, RunningYoga lessen, meditatie sessies en Mindfulness workshops bij bedrijven en particulieren. Tevens geeft ze vrolijke en sprankelende Mindful Running retreats in Zeeland.

Over Katja

Katja Schockman is Energetisch Masseur. Vanuit haar bedrijf Katja’s Feeling geeft ze massage’s om je energie weer te voelen en deze te laten stromen, waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staat.

Kernwoorden voor de zusjes? Warm, nuchter, vrolijk, humor, sprankelend en down-to-earth!

tot stilte komen en energie opladen

 

In deze supersnelle wereld van druk, drukker, drukst lijkt het soms wel alsof we de verbinding verloren zijn. Met onszelf en met elkaar. Constant grijpen we naar afleiding of duiken we in onze telefoon. We razen maar door en verbinden eigenlijk vooral nog via onze telefoon of laptop. En allemaal verlangen we wat meer rust en stilte in ons hoofd. Soms gaan we op reis of boeken we een weekendje weg om even helemaal los te koppelen. Maar dat is lang niet voor iedereen toegankelijk, qua prijs niet en qua tijd. Daarom 1 dag! Voor iedereen. Om die connectie weer te zoeken. Met jezelf. Met anderen.

Direct een plek boeken?


signature