06-82084777 info@mindfulandhappy.nl
Bereikbaar op werkdagen: 09:00-17:00u Zaterdag: 09:00-13:00u

Silent Full Moon Run

SILENT FULL MOON RUN

Totaalbelevenis van Yin Yoga, Mindfulness en Running in stilte!

Een oase van rust in deze drukke wereld van smartphones, social media en allerlei andere super leuke activiteiten waarmee ons leven gevuld is. Samen stappen we even uit onze chaotische drukke levens en maken met elkaar van een gewoon moment een bijzonder moment! De Silent Full Moon Run is een totaalbeleving van Yoga, Mindfulness en Runnning, bewust genieten in stilte. Het gaat op deze avond niet om snelle looptijden en strakke schema’s maar om de unieke beleving, het gebruiken van al je zintuigen en genieten van bewegen, de prachtige natuur, de ondergaande zon en opkomende maan.
Wil je ook ontdekken hoe het is om in stilte te lopen en te merken wat dat met je doet? Hoe je meer in contact komt met je lichaam? En al je zintuigen steeds alerter worden? Leuk als je meedoet! En…of je nu een gevorderde hardloper of een beginnende hardloper bent, dat maakt niet uit. Íedereen kan meedoen en zal vol innerlijke trots de avond afsluiten.

 

Kelly Schockman, eigenaar van Mindful Sport & Flow uit IJmuiden vertrekt in november dit jaar naar Nicaragua om samen met 24 anderen deel te nemen aan Cycle for Plan Nicaragua. Een fietstocht van 500 km en 7000 hoogtemeters in 8 dagen door Nicaragua. Zij gaat hiermee de strijd aan tegen tienerzwangerschappen en kindhuwelijken. ‘Krachtige meisjes worden krachtige vrouwen en kunnen op hun beurt een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het land’ zegt Kelly. Onder haar motto ‘samen maken we de wereld een stukje mooier’ organiseert zij de allereerste Silent Full Moon Run in Velsen en omstreken.

 

Op woensdag 6 september start de Silent Full Moon Run om 19.30 uur met Yoga/Mindfulness en vervolgens een unieke loop van ca. 5 kilometer langs het binnenmeer en over het strand van IJmuiden. Deelnemers krijgen een totaalbeleving van Yoga, Mindfulness en Running aangeboden. Dit alles in Stilte!

Als kersje op de slagroom zal ons een dansende verrassing op het strand opwachten om ons hart te doen laten gloeien. De meisjes van …. zullen ons verblijden met een dansvoorstelling. Een gedeelte van de opbrengst van deze avond zal hen ten goede komen zodat zij deel kunnen nemen aan ….EK….in…..

 

Om 19.30 uur verzamelen de deelnemers bij IJmuiderslag of Binnenmeer. Deze run brengt je hardlopend langs het binnenmeer, over het strand en weer terug. Er is geen wedstrijdelement, geen tijdsregistratie en ook geen uitslag. De focus ligt deze avond volledig op beleving. Laat je onderweg verrassen!

“Van zonsondergang bij aanvang tot volle maan bij afloop van de loop”

 

Kosten voor deze unieke volle maan beleving inclusief dansvoorstelling, drankjes en hapjes na afloop aangeboden door Surf High and Tide bedragen € 25,- p.p.

 

Wanneer

Woensdag 6 september 2017

Van 19.30 tot 21.30 uur

Kosten kind 12-16 €

 

 


signature