06-82084777 info@mindfulandhappy.nl
Bereikbaar op werkdagen: 09:00-17:00u Zaterdag: 09:00-13:00u

SlowRun®

SlowRun® Nederland is op zoek naar vrouwen zoals jij om als SlowRun® Coach in jouw gemeente/woonplaats de SlowRun® missie te helpen verspreiden.

Het Slowrun® concept is ontwikkeld door Kelly Schockman (Eigenaar van Mindful and Happy) en Verona de Waal (Eigenaar van Mindful Yoga Running)

 

In 10 weken naar een (meer) ontspannen en aandachtige manier van leven & bewegen. Met als resultaat: een sterk(er) lichaam, heldere geest en flexibel in het leven staan.

Samen in beweging komen werkt!

Een uniek Selfcare Runningconcept – speciaal voor vrouwen. Slowrunnen voor vetverbranding en conditie opbouw, yin- en hormoon yoga voor de perfecte innerlijke balans en kracht, ademtechniek om zoveel mogelijk energie op te doen en te behouden… en nog meer mooie tools, zoals o.a. meditatie en positieve affirmatie…

We are in this together, join the fun & become the best version of yourself.

 

Klik op het SlowRun® logo hieronder om naar de SlowRun® Nederland website te gaan.

Het effect van yoga en running op mijn leven is zo mooi dat ik niet meer zonder zou kunnen en willen. Ook ik vond het vaak lastig de tijd en motivatie te vinden om te gaan hardlopen, en het vooral structureel te blijven doen. Ik bracht het tempo omlaag en mijn aandacht naar binnen. Focus op wat goed voelt voor mij, wat vertelt mijn lijf mij nu. Hoe simpel! Haal het moeten eraf, zorg dat het willen wordt. Bewegen maakt mij blij. Dit gun ik iedere vrouw.~Verona de Waal, 52 jaar en moeder van 3 kinderen, gecertificeerd hormoon yoga docente, meditatie teacher en mindful running coach. Verona in de Margriet over: fit en soepel dankzij hardlopen en yoga

Zes jaar geleden was ik een altijd piekerende perfectionist, had ik een extreem verantwoordelijkheidsgevoel en kon ik geen grenzen aan geven. Ik was altijd moe en hardlopen leek ver out of my league. Nu kan ik zeggen dat juist hardlopen – naast mindfulness, op de juiste manier ademen en yoga – mij beslist geholpen heeft beter en uiteindelijk goed voor mijzelf te zorgen. En binnen mijn unieke grenzen te blijven. Het is mijn passie geworden vrouwen te bewegen naar zelfzorg expert: mind, body & soul. SlowRun® zie ik als een prachtige selfcare tool, een noodzaak in de drukke wereld waarin wij leven en alle ballen hoog willen houden. ~ Kelly Schockman, 41 jaar en moeder van 2 puberzoons, gecertificeerd yin yoga docente, mindfulness trainer, ademcoach en mindful running coach.

 

 


signature