06-82084777 info@mindfulandhappy.nl
Bereikbaar op werkdagen: 09:00-17:00u Zaterdag: 09:00-13:00u

Spirit Running Nederland

Spirit Running

Wil jij letterlijk en figuurlijk beter in je vel komen te zitten? Lekker in de buitenlucht met zowel lichaam als geest bezig zijn? En dit op je eigen niveau, in jouw eigen tempo? Doe dan mee! 🙂

Tien weken lang wekelijks met een groep fijne vrouwen op eigen niveau in beweging zijn, in body, mind én soul.

Wat doen we tijdens Spirit Running?

Gedurende 10 weken samen hardlopen, yin yoga beoefenen en leren (nog) beter voor jezelf te zorgen. Ontspannen door inspannen. Op jouw eigen tempo. Leren jouw grenzen te (her)kennen en daar ook voor te staan! Lekker buiten in de natuur. In het hier en nu…

Met als resultaat: een betere lichamelijke conditie, harmonie in lichaam en geest en bewustwording hoe je nog meer ontspannen in het leven kunt staan en bewegen.

Daar ben ik zelf het levende voorbeeld van! In het kort: Mijn lichaam begon te protesteren met allerlei vage klachten. Ik viel regelmatig uit het arbeidsproces. Een heftige burn-out volgde. En zo begon mijn zoektocht naar balans tussen Lichaam, Hoofd & Spirit. Ik bleek op verschillende gebieden onbewust zeer vaak voorbij mij grenzen te gaan. Door goed naar mijn lichaam te leren luisteren, sta ik krachtig, vol energie en zelfvertrouwen. Het hardlopen of welke vorm van bewegen buiten dan ook helpt enorm bij dit proces. Inmiddels heb ik hier mijn beroep van gemaakt en begeleid ik vrouwen naar een betere versie van zichzelf.

Graag neem ik jou mee om te ervaren wat bewegen op jouw tempo voor positief effect heeft op jou. Want één ding weet ik zeker, een rondje buiten hardlopen (in weer en wind) doet wonderen. Vooral als je het regelmatig blijft doen. In lastige tijden heeft het buiten bewegen mij enorm geholpen om positief in het leven te staan, ook als het wat minder gaat. Na mijn eigen running- en yin yoga practice kom ik altijd weer vol nieuwe energie, positiviteit en creativiteit thuis. Héérlijk! En haast onmisbaar in de drukke wereld waarin wij leven en alle ballen hoog proberen te houden.

En wil jij net als ik een ondernemende vrouw zijn die andere vrouwen inspireert en motiveert? Werken met vrouwen waar je energie van krijgt? Lees dan onderaan de pagina over de mogelijkheid je zelf te empoweren tot Spirit Running docente.

Liefs, Kelly

~ Kelly Schockman, initiatiefnemer Spirit Running Nederland en eigenaar Mindful and Happy / Mindful Running therapeut, Yin Yoga docente (RYT200), Ademcoach en Mindfulness trainer

 

Kernpunten van 10 weken Spirit Running

 • Langzaam hardlopen (in jouw tempo!)

 • Yin Yoga oefeningen

 • Ademtechnieken

 

Waarom deze unieke kernpunten?

 • Langzaam hardlopen voor conditie opbouw én vetverbranding.
 • Yin Yoga oefeningen voor een soepel en krachtig lichaam & soepel hardlopen; dé tegenhanger voor actieve sporten, zoals hardlopen.
 • Ademtechnieken voor energie, uithoudingsvermogen, rust en ontspanning.
 • En nog meer mooie tools, zoals o.a. meditatie en positieve affirmatie…

Zie verderop de pagina onder het kopje ‘Leesvoer’ waarom dit zo goed voor je is.

 

Het woord ‘Spirit’ betekent:

 • Levenskracht, Energie
 • Levenslust, Opgewektheid
 • Moed, durf, lef
 • Geest, ziel, karakter

 

Geef jouw Spirit een boost met Spirit Running

Spirit Running staat ook voor:

 • Down-to-Earth
 • Humor
 • Professionaliteit
 • Kwaliteit
 • Plezier

Spirit Running staat voor hardlopen met de aandacht naar binnen gericht, luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft, bewustwording, (zelf)acceptatie en harmonie tussen lichaam en geest.

Ze is een heel dappere vrouw en iedereen die haar kent bewondert haar spirit.

Wat gaan we doen?

Met elkaar gaan we anderhalf uur op pad, doen we een korte “run” van ongeveer 3 kilometer, met de mogelijkheid deze uit te breiden naar 5 of 6 (of meer?) kilometer. De “run” doe je op je eigen tempo, zo snel of langzaam rennen of wandelen, als jij zelf wilt.

 • Langzaam hardlopen voor conditie opbouw én vetverbranding
 • Yin Yoga oefeningen voor een soepel en krachtig lichaam & soepel hardlopen; dé tegenhanger voor actieve sporten, zoals hardlopen.
 • Ademtechnieken voor energie, uithoudingsvermogen, rust en ontspanning
 • En nog meer moois, zoals o.a. meditatie en positieve affirmatie…

Wanneer we met aandacht hardlopen, wordt hardlopen meditatie in beweging. Alle bewegingen worden dan een krachtige manier om onze geest helder te krijgen, ons hart te openen en onze oordelen te laten varen.

 

Waar?

Locatie: Landgoed Duin en Kruidberg te Santpoort (verzamelen op de parkeerplaats)*

Tijd: 19.30-21.00 uur

Kosten: Euro 155,- pp

*als het ’s avonds weer langer licht wordt, gaan we ook het strand op

 

Wanneer?

Keuze uit start maandagavond 4 februari en woensdagochtend 6 februari (zie aanmeldformulier verderop de pagina)

 

Doe je mee? Je hoeft geen sport- en of loopervaring te hebben en een slechte conditie is geen probleem.

 

Als geen ander weet ik wat beweging voor je kan betekenen. Juist wanneer je niet lekker in je vel zit, depressief bent of allerlei vage klachten hebt, is het belangrijk in actie te komen. Zelfbewustwording, sociale contacten, positief denken en vooral bewegen zijn de basis van herstel. Uiteindelijk gaat het elke keer weer over de balans tussen het hoofd en het hart. Je energiemanagement en stressmanagement zijn dan in orde. Je bent krachtig, staat vol zelfvertrouwen en zelfzekerheid. Mooi voor jezelf en je omgeving.

Dus, …

Gooi je schoenen, pumps of laarzen uit en trek je gympen aan 🙂 Schrijf je in of neem contact met me op. Graag neem ik jou mee om te ervaren wat bewegen op jouw tempo voor positief effect heeft op jou! Doe je mee?

Liefs, Kelly

 

Yesss, ik doe mee en meld mij aan!

 

 

Leesvoer

Tien redenen om hard te lopen. En niet meer te stoppen! – Gezondheidsnet.nl

24 redenen waarom je NU moet starten met hardlopen – Women’sHealth

Slowrunner? Niet erg, langzame lopers leven langer! – SVS Magazine

Yin Yoga als tegenhanger bij het sporten, hardlopen – Gezondheidenvoeding.nl

Yin Yoga houdingen, flexibel en rustgevend – HappywithYoga.nl

Yin Yoga – een zachte yogastijl – Mens-en-gezondheid.info

Neusademhaling – waarom door je neus ademen goed voor je is – HappywithYoga.nl

 

Empower jezelf: Wil jij een ondernemende vrouw zijn die andere vrouwen inspireert? Wil jij werken met vrouwen waar je energie van krijgt? Wordt in 3 dagen Spirit Running Docente. Laat ajb je persoonsgegevens en motivatie achter en wij mailen je de opleidingsinfo toe 🙂

 


signature