06-82084777 info@mindfulandhappy.nl
Bereikbaar op werkdagen: 09:00-17:00u Zaterdag: 09:00-13:00u

Spirit Running Nederland

Spirit Running • Opleiding tot Spirit Running docente • Retreats in Zeeland, Ardennen, België en Ardèche, Frankrijk • 10-weekse Cursus in jouw woonplaats/gemeente

 

Opleiding

Ben jij die inspirerende yoga docente die van hardlopen houdt? En wil jij jezelf boosten in het zelfstandig ondernemerschap? Neem deel aan ons team en wordt Spirit Running docente in jouw woonplaats/gemeente.

In het weekend van 28-30 juni 2019 (van vrijdag avond tot zondag middag) vindt de opleiding plaats, als weekend retreat in de prachtige natuur van Zeeland, in Kuuroord de Schouw; in samenwerking met FITbody&mind.

Kosten:  De 3-daagse docentenopleiding kost € 695,- (excl. btw.) • betalen in termijnen mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

Dit is inclusief logies, alle maaltijden, onbeperkt thee-koffie-water, tussendoortjes en wellness (sauna, zwembad, warmwaterbad).

 

Spirit Running tijdens volle maan op het strand ☽

 

“Goed voor jezelf zorgen begint bij stilstaan in het drukke rennende bestaan. Met een groep fijne vrouwen die me-time nodig hebben buiten in beweging komen. Als je na de gezamelijke run met yoga, mindfulness en ademtechnieken weer thuiskomt hebben vermoeidheid, onrust en onzekerheid plaats gemaakt voor energie, levenslust en durf & lef. Ben je mega happy met jezelf en wat je gedaan hebt!”

Samen Spirit runnen onder professionele begeleiding helpt vrouwen om (weer) te kunnen staan voor wie zij zijn en hen innerlijke vuur (weer) te vinden.

Empower jezelf: Wil jij die ondernemende vrouw zijn die andere vrouwen inspireert en motiveert naar meer geluk in body, Mind & spirit? Wil jij werken met vrouwen van wie je positieve energie krijgt? Wil jij jouw yoga activiteiten uitbreiden met het delen van jouw hardloop passie?

Laat je dan je persoonsgegevens en motivatie achter? Ik mail je graag -geheel vrijblijvend- de opleidingsinfo toe.

Namasté, Kelly _/\_

 

 

10-weekse Spirit Running Cursus

Wil jij letterlijk en figuurlijk beter in je vel komen te zitten? Lekker in de buitenlucht met zowel lichaam als geest bezig zijn? En dit op je eigen niveau, in jouw eigen tempo? Doe dan mee!

Tien weken lang wekelijks met een groep fijne vrouwen op eigen niveau in beweging zijn, in body, mind én soul.

Onder het kopje ‘Retreats voor iedereen die wil ontspannen en energie opdoen’ verderop de pagina kun je lezen wat de 10-weekse cursus voor jou betekenen kan.

✰ッ

Wat doen we tijdens Spirit Running?

Gedurende 10 weken samen hardlopen, (yin) yoga beoefenen en leren (nog) beter voor jezelf te zorgen. Ontspannen door inspannen. Op jouw eigen tempo. Leren jouw grenzen (her)kennen en daar ook voor staan! Lekker buiten in de natuur. In het hier en nu…

Met als resultaat: een betere lichamelijke conditie, harmonie in lichaam en geest en bewustwording hoe je nog meer ontspannen in het leven kunt staan en bewegen.

 

Daar ben ik zelf het levende voorbeeld van! In het kort: Mijn lichaam begon te protesteren met allerlei vage klachten. Ik viel regelmatig uit het arbeidsproces. Een heftige burn-out volgde. En zo begon mijn zoektocht naar balans tussen Lichaam, Hoofd & Spirit. Ik bleek op verschillende gebieden onbewust zeer vaak voorbij mij grenzen te gaan. Door goed naar mijn lichaam te leren luisteren, sta ik krachtig, vol energie en zelfvertrouwen. Het hardlopen in combinatie met yoga en op de juiste manier ademen helpen enorm bij dit proces. Inmiddels heb ik hier mijn beroep van gemaakt en begeleid ik vrouwen naar een betere versie van zichzelf.

Graag neem ik jou mee om te ervaren wat bewegen op jouw tempo voor positief effect heeft op jou. Want één ding weet ik zeker, een rondje buiten hardlopen (in weer en wind) doet wonderen. Vooral als je het regelmatig blijft doen. In lastige tijden heeft het buiten bewegen mij enorm geholpen om positief in het leven te staan, ook als het wat minder gaat. Na mijn eigen running- en yin yoga practice kom ik altijd weer vol nieuwe energie, positiviteit en creativiteit thuis. Héérlijk! En haast onmisbaar in de drukke wereld waarin wij leven en alle ballen hoog proberen te houden.

En wil jij net als ik een ondernemende vrouw zijn die andere vrouwen inspireert en motiveert? Werken met vrouwen waar je energie van krijgt? Informeer dan naar de mogelijkheid je zelf te empoweren tot Spirit Running docente.

Liefs, Kelly 

~ Kelly Schockman, initiatiefnemer Spirit Running Nederland (eerder SlowRun Nederland) en eigenaar Mindful and Happy / Mindful Running therapeut, Yin Yoga docente (RYT200), Ademcoach en Mindfulness trainer _/\_

Spirit Running buiten yoga kelly Schockman Mindful and happy hardlopen opleiding yoga docente

Spirit Running Yoga buiten in de natuur of in de studio van jouw docente ✰

 

Retreats voor iedereen die wil ontspannen en energie opdoen

Ik nodig je uit met mij op retreat te gaan in de prachtige natuur van Zeeland en/of in de Eifel/Ardennen in België en/of de Ardèche in Frankrijk. Locaties van sereniteit, schoonheid en stilte. Georganiseerd door FITbody&mind, de retreat organisatie waar het welzijn van body & mind centraal staat.

Een verdiepend en sportief weekend -of week- met veel bewuste inspanning- en ontspanningsplezier. Je leert je loopprestaties verbeteren, mindfulness toe te passen en technieken om je zowel energieker als gelukkiger te voelen. 

We gaan hardlopen (in jouw tempo; dus íedereen kan meedoen! ), yoga beoefenen (je hoeft geen yoga ervaring te hebben! ) en mindfulness toepassen ☀️.

 

run. yoga. mindfulness. love. fun

 

⚘ Outdoor Ontstressen 

✰ Je loopprestaties verbeteren

♡ Je energie en geluk boosten

ッ G e n i e t e n 

 

Er is voldoende tijd en ruimte voor wellness met sauna, warmwaterbad, zwembad, massage en een strandwandeling.

 

Voor meer info e/o aanmelden klik op de links hieronder: 

3-5 mei 2019 in Zeeland  https://www.fitbodymind.nl/product-page/mindful-running-hardlopen-yoga

7-10 juni 2019 in Ardennen, België https://www.fitbodymind.nl/product-page/hardlopen-mindfulness-yoga

20-27 juli 2019 in Ardèche, Frankrijk https://www.fitbodymind.nl/product-page/running-en-walking-vakantie

 

Ik hoop je op een van deze prachtige locaties te mogen ontmoeten!

Liefs, Kelly ♡

 

Spirit Running op het strand tijdens volle maan☽

 

Kernpunten 10-weekse cursus

 • Langzaam hardlopen (in jouw tempo!) met de meest efficiënte looptechniek
 • (Yin) Yoga oefeningen
 • Ademtechnieken en technieken om je zowel energieker als gelukkiger te voelen
 • Mindfulness

 

Waarom deze unieke kernpunten?

 • Langzaam hardlopen voor conditie opbouw én vetverbranding.
 • (Yin) Yoga oefeningen voor een soepel en krachtig lichaam & soepel hardlopen; dé tegenhanger voor actieve sporten, zoals hardlopen.
 • Ademtechnieken voor energie, uithoudingsvermogen, rust en ontspanning.
 • Je leert mindfulness toe te passen tijdens het hardlopen om stress te vervangen door rust en energie.
 • En nog meer mooie tools, zoals o.a. meditatie en positieve affirmatie…

*Zie verderop de pagina onder het kopje ‘Leesvoer’ meer over de voordelen.

 

En ook FUN is een kernpunt ッ

 

‘Spirit’ staat in het woordenboek als:

 • Levenskracht, Energie
 • Levenslust, Opgewektheid
 • Moed, durf, lef
 • Geest, ziel, karakter

 

Geef met Spirit Running jouw spirit een boost.

Spirit Running cursusavond – techniek beoefenen voor meer energie en geluk

 

Spirit Running staat voor:

 • Down-to-Earth
 • Humor
 • Professionaliteit
 • Kwaliteit
 • Plezier

Spirit Running staat voor hardlopen met de aandacht naar binnen gericht, luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft, bewustwording, (zelf)acceptatie en harmonie tussen lichaam en geest.

 

‘Ze is een heel dappere vrouw en iedereen die haar kent bewondert haar spirit.’

 

Spirit Running by night ☽

 

Wat doen we tijdens een Spirit Run?

Met elkaar gaan we anderhalf uur op pad, doen we een korte “run” van ongeveer 3 kilometer, met de mogelijkheid deze uit te breiden naar 5 of 6 (of meer?) kilometer. De “run” doe je op je eigen tempo, zo snel of langzaam rennen of wandelen, als jij zelf wilt.

 • Langzaam hardlopen voor conditie opbouw én vetverbranding
 • (Yin) Yoga oefeningen voor een soepel en krachtig lichaam & soepel hardlopen; dé tegenhanger voor actieve sporten, zoals hardlopen.
 • Ademtechnieken voor energie, uithoudingsvermogen, rust en ontspanning
 • Je leert mindfulness toe te passen tijdens het hardlopen zodat stress plaats kan maken voor rust en energie
 • En nog meer moois, zoals o.a. meditatie en positieve affirmatie…

 

Wanneer we met aandacht hardlopen, wordt hardlopen meditatie in beweging. Alle bewegingen worden dan een krachtige manier om onze geest helder te krijgen, ons hart te openen en onze oordelen te laten varen.

 

Benodigde cursus informatie

Locatie: Landgoed Duin en Kruidberg te Santpoort (verzamelen op de parkeerplaats)*

Tijd: 19.30-21.00 uur

Kosten: Euro 155,- pp voor 10 weken

En… zodra het ’s avonds weer langer licht wordt, gaan we ook het strand op, mijn meest favoriete hardloopplek 🙂 –  Zie onder het kopje ‘leesvoer’ ook een stukje over mij in magazine Santé ッ.

Keuze uit start op maandagavond 6 mei en woensdagochtend 8 mei (zie aanmeldformulier verderop de pagina)

 

Doe je mee? Je hoeft geen sport- en of loopervaring te hebben en een slechte conditie is zeker geen probleem ✰ッ Lees onderaan de pagina enkele testimonials.

 

Rustig hardlopen; in jouw tempo -‘écht, íedereen kan hardlopen, mits je geen fysieke beperking hebt’

 

Als geen ander weet ik wat beweging voor je kan betekenen. Juist wanneer je niet lekker in je vel zit, depressief bent of allerlei vage klachten hebt, is het belangrijk in actie te komen. Zelfbewustwording, sociale contacten, positief denken en vooral bewegen zijn de basis van herstel. Uiteindelijk gaat het elke keer weer over de balans tussen het hoofd en het hart. Je energiemanagement en stressmanagement zijn dan in orde. Je bent krachtig, staat vol zelfvertrouwen en zelfzekerheid. Mooi voor jezelf en je omgeving.

Dus, …

Gooi je schoenen, pumps of laarzen uit en trek je gympen aan 🙂 Schrijf je in of neem contact met me op. Graag neem ik jou mee om te ervaren wat bewegen op jouw tempo voor positief effect heeft op jou! Doe je mee?

Liefs, Kelly

‘Het lijkt mij hartstikke leuk kennis met jou te maken en mijn passie Spirit Running met jou te mogen delen. Namasté, Kelly _/\_

 

Testimonials

✰ Bedankt dat je het hardlopen weer aan me terug hebt gegeven. Ik heb weer vertrouwen in het hardlopen en in mezelf. Dankzij jou kan ik weer bewust genieten van het hardlopen. ~Wendy (ex-marathonloopster)

✰ Dankjewel voor t opnieuw leren ademen door neus en neus :-). Bewegen, glimlachen, vertrouwen, accepteren, frisse blik etc. Mooie pijlers! Wat een onwijs cadeau aan mezelf zo’n mooi bewegings weekend. ~Marieke  (beginnend hardloopster)

✰ Ik kreeg de kans om een open les van Kelly  te volgen. Kelly is één bom positieve energie en haar manier van les geven is enorm prettig, met veel liefde en aandacht. Ik heb mijn weekend direct “omgeboekt” van yoga naar mindfulrunning. Namasté. ~Byron  (beginnende hardloper)

✰ Me time, confronterend, hoofd leeg en liefdevol. En ook heeel lekker eten sauna en goed gezeldschap. Kelly je doet t heel goed met persoonlijke aandacht. Thankxx. ~Thea (beginnend hardloopster)

✰ Je bent een prachtig mens met een warme hartelijke liefdevolle energie, ben heel dankbaar voor je waardevolle tips die je hebt willen delen met mij. Heel fijn dat ik jou heb leren kennen! ~Hilde (loopt reeds jaren hard)

✰ Ik ben je dankbaar voor jouw goede en fijne tips en jouw enthousiaste blik die je op mij over hebt gebracht. Dankjewel en ik hoop dat je nog meer mensen mag inspireren zoals je mij hebt gedaan! ~Naomi  (dochter van Hilde, loopt samen met haar moeder met regelmaat hard)

✰ Hardlopend naar het nu en je eigen ik.. ~Suus (marathonloopster)

✰ Cadeautje aan mezelf op een bijzonder moment. Na eerder een jaar lang runningtherapie wist al lang dat hardlopen voor mij mentaal hét steuntje in de rug is dat ik nodig heb. Maar, Kelly heeft mij de ogen doen openen. Ik kan nu gewoon over een paar dagen gaan hardlopen… en thuis zeggen: ik ben anderhalf uur weg… en dan zie ik wel: wat ik zie onderweg, hoe het voelt en dat wat ik doe altijd goed is. ~Chantal

Yes, ik doe graag mee en meld mij aan!

Leesvoer

Tien redenen om hard te lopen. En niet meer te stoppen! – Gezondheidsnet.nl

24 redenen waarom je NU moet starten met hardlopen – Women’sHealth

Slowrunner? Niet erg, langzame lopers leven langer! – SVS Magazine

Yin Yoga als tegenhanger bij het sporten, hardlopen – Gezondheidenvoeding.nl

Yin Yoga houdingen, flexibel en rustgevend – HappywithYoga.nl

Yin Yoga – een zachte yogastijl – Mens-en-gezondheid.info

Neusademhaling – waarom door je neus ademen goed voor je is – HappywithYoga.nl

[powr-instagram-feed id=80358a20_1554810869528]


signature