06-82084777 info@mindfulandhappy.nl
Bereikbaar op werkdagen: 09:00-17:00u Zaterdag: 09:00-13:00u

Stilte Retreat

Liefdevol jezelf in Stilte ontdekken

 

Ga je mee?

Wil jij helderheid, liefde, rust & balans terugbrengen in je leven door een dieper contact met jezelf?

Ga dan samen met mij dit transformerende stilte weekend ervaren.

In het weekend van 25-27 augustus organiseer ik – Kelly Schockman, Mindfulness trainer – een stilte Retreat in en rond mijn eigen huis in de kustplaats IJmuiden aan Zee in de Provincie Noord-Holland. Ik heb ruimte voor 2-4 vrouwen (1 x 2 persoonskamer en 2 x 1 persoonskamer)

 

 

De laatste zonnestralen van de dag schijnen op je gezicht. Je ligt heerlijk ontspannen in het gras.  De zon zakt bijna aan de horizon en je kijkt terug op een transformerende dag. Je lichaam voelt ontspannen. Voor het eerst in een lange tijd hoef je even niets. Je mag ZIJN. Vol liefde en zachtheid voor jezelf ben je in stilte verbonden. Verbonden met je lichaam, je ademhaling, het leven. Je voelt hoe je adem je in de stilte verankerd.                                                                                                       Jij mag er zijn… met alles wat jou jou maakt. Vandaag heb je weer een stukje meer van jezelf mogen voelen. Je glimlacht, want je weet dat het echt is. Je bent de creator van je leven en je hebt jezelf dit cadeau gegund. Jij hebt dit gecreëerd voor jezelf. Dankbaarheid vult je met geluk.

De True You vind je in de Stilte

Een weekend voor jou. Waar jij jezelf kunt herontdekken en zijn. Van 25 augustus tot 27 augustus ontvang ik je graag in de prachtige omgeving van IJmuiden. Vrijdag neem ik je na een coaching sessie mee de stilte in. Zaterdag en zondag draag ik je in een flow van stilte door de dag heen. Via meditaties, mindfulness, yoga en de helende werking van het strand & de zee help ik je om in liefde jezelf te ontdekken in de stilte.

Je wordt heerlijk verzorgt en verwend met gezonde biologische en vegetarische maaltijden.

 

Wat gaan we doen?

Op vrijdag 25 augustus verwelkom ik je vanaf 16:00 uur bij mij thuis. Via een persoonlijk coachingsmoment maak ik je klaar voor de aanstaande stilte dagen. De oefening helpt je om in alle rust jouw dagen van stilte aan te gaan. Tijdens het diner kun je gezellig met de andere deelneemsters kletsen en kennismaken.  Na het diner zullen we vanuit liefdevolle flow en een mooie ceremonie de nacht in stilte tegemoet treden.

 

Zaterdag & Zondag
In de ochtend begeleid ik je via meditatie, ademhaling en yoga om de verbinding met je lichaam te verdiepen. Daarna wordt je verwend met een heerlijk ontbijtje. Na het ontbijt is er even ruimte voor jezelf. De rest van de dag wordt je vanuit flow door de stilte gedragen. Afhankelijk van het weer zullen we op het strand en in de duinen meditaties en mindfulness oefeningen inzetten, die je helpen de verbinding met jezelf te verdiepen en te zijn in het hier-en-nu. Tijdens de stilte gaat het om jou en het creëren van ruimte voor je ware ik.
Je kunt ook kiezen om er in stilte zelf op uit te gaan. Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, de haven en de sluizen van IJmuiden liggen op een steenworp afstand (fietsen ter beschikking).

 

Op zondagavond voor het diner verbreken we via een ceremonie de stilte en sluiten we gezamenlijk het weekend af. Er is vanaf dat moment ruimte om je ervaring te delen. Mocht je lekker in stilte willen verblijven dan is daar ook ruimte toe. Om 20.00 uur nemen we afscheid van elkaar.

 

Wie ben ik als ik echt bij mijn kern ben?

Wat heb ik nodig?

Hoe beweeg ik?

Hoe adem ik?

Wat zijn mijn gedachtes?

Wat mag ik nog helen?

Welke angsten houd ik vast?

 

De antwoorden voor jou liggen niet buiten jezelf. Toch vallen we steeds weer in het patroon van het vervullen van behoeftes, door naar buiten te treden. De antwoorden vind je door jouw verbinding met jouw innerlijk wereld. Enkel door je af te stemmen op jezelf, door wakker te worden en echt de verbinding met jezelf aan te gaan, kun je gaan ontdekken wat de richting is die jij op mag in het leven. Een retreat om bij jezelf de antwoorden te ontdekken. Even weg van de dagelijkse ruis. Een gelegenheid om weer een stap dichter te komen bij wie jij werkelijk bent!

 

 

Foto’s tijdens enkele van mijn outdoor trainings/coachings sessies

 

 

Wat ontvang je van mij?

❥ Het retreat programma zoals hierboven omschreven

❥ Persoonlijke coaching

❥ Accommodatie in ‘mijn thuis’

❥ Alle maaltijden biologisch en vegetarisch 3 x diner – 2 x ontbijt – 2 x lunch + tussendoortjes

❥ Liefde en toewijding : )

 

Over mijn huis en de omgeving
Aan de kust van Noord-Holland ligt de havenstad IJmuiden aan Zee. In een rustige buurt, gelegen direct aan de duinen en 10 minuten te voet van het strand staat mijn eenvoudige rijtjeshuis met vrij uitzicht en zowel voor- als achtertuin. Toeristen komen vooral naar IJmuiden voor het grote strand. We delen het huis dit weekend met twee honden en drie katten, die zich voornamelijk in de tuin bevinden.

Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, de haven en de sluizen van IJmuiden liggen op een steenworp afstand (fietsen ter beschikking).

 

 

Vergoeding

Ik kom alleen : € 250,-
Ik kom met een vriendin : € 210,-

 

Tevens de mogelijkheid een heerlijke ontspanningsmassage te boeken bij Daily Balance Massage. Speciaal ter ere van het stilte retreat biedt zij een ontspanningsmassage à 45 minuten aan tegen een gereduceerde tarief van € 30,-. (normaal tarief € 39,-). De massage is tevens op locatie mogelijk.

 

Foto’s van ‘mijn thuis’ en outdoor coachingsessie


signature