06-82084777 info@mindfulandhappy.nl
Bereikbaar op werkdagen: 09:00-17:00u Zaterdag: 09:00-13:00u

M&H Coach worden

Houd jij ervan om buiten in de natuur in beweging te zijn? Geloof je in de kracht van Mindfulness en sluit positieve mindsetontwikkeling naadloos bij jou aan?

 

Geef jezelf dan nu het unieke once-in-a-lifetime retreat tot Mindful and Happy® Coach cadeau: ‘She believed she could so she did’

 

In de flow special’ Mindfulness voor elke dag’ – augustus, 2018

 

Wat is zo uniek aan de 10-weekse Outdoor Mindfulness training die jij als M&H coach gaat geven

 

Drie bijzondere krachten verenigd:

  1. Mindfulness; we volgen zoveel mogelijk het ‘gewone’ 8-weekse Mindfulness Based Stress Reduction beproefde programma, maar natuurlijk met wat improvisatie op basis van het weer. En we zullen wat meer lopen en minder zitten.
  2. Actieve lichaamsbeweging; wandelen
  3. de Natuur

 

Inspireer en motiveer andere vrouwen naar less stress en more happiness

Ter versterking van het verspreiden van onze missie zijn wij zijn op zoek naar powervrouwen die verschil willen maken. Vrouwen die andere vrouwen een goede gezonde balans in lichaam en geest gunnen, maar zichzelf in de eerste plaats. Vrouwen die van betekenis willen zijn voor de maatschappij. Vrouwen die persoonlijke groei ambiëren. Vrouwen die zichzelf op één durven zetten. Vrouwen die zich vrijer willen voelen. Vrouwen die als zelfstandige aan de slag willen gaan of reeds als zelfstandige werkzaam zijn. Vrouwen die (willen) leven vanuit passie.

Vrouwen met affiniteit, ervaring, kennis en/of kunde op het bewegingsvlak, mindfulness, mindset ontwikkeling en/of yoga. Vrouwen die andere vrouwen willen empoweren.

Je kunt je eigen praktijk starten als Mindful and Happy® Coach, maar ook het programma aanbieden in je reeds bestaande praktijk.

Tevens kan je deze opleiding puur voor je eigen ontwikkeling en vanuit zelfzorg doen.

 

Positivity to create happiness

 

Wil jij meer vrijheid ervaren en als zelfstandige aan de slag? Geef jezelf dan het unieke once-in-a-lifetime kado en volg de opleiding tot Mindful and Happy® Coach.

 

 

 

Als Mindful and Happy® Coach werk je als zelfstandig ondernemer, kun je gebruik maken van alle bestaande Mindful and Happy marketing- en communicatiemiddelen (zowel online als offline; je kunt direct van start !) én biedt je de unieke weldadige combinatie:

 

Actieve lichaamsbeweging • Mindfulness • in de Natuur

Dé weg naar mentale veerkracht voor dagelijkse stress. Met als resultaat: meer geluk, meer energie en een betere fysieke en geestelijke gezondheid.

 

‘Leef je mooiste leven leven als zelfstandig inspirator en motivator. En maak tegelijkertijd deel uit van een inspiratievol en steunend sparringsteam. Je verspreid geluk, gezondheid en meer veerkracht voor dagelijkse stress. Samen maken we de wereld een stukje mooier!’ (Kelly Schockman – founder Mindful and Happy, Mindfulness trainer, Ademcoach, Runningtherapeut en Yin Yoga docente RYT200)

 

Wil jij onze missie helpen verspreiden en andere vrouwen zoals jij inspireren en motiveren naar meer happiness?

De opleiding is een big retreat voor jezelf en je zult deze hopelijk gaan ervaren als een mooie reis. Want, in de eerste plaats dien je de unieke Mindful and Happy elementen eigen te maken, zodat jíj je nog gelukkiger kunt gaan voelen. En vervolgens deel je dit met andere vrouwen om hen op jouw beurt te empoweren naar meer dagelijks geluk. Wow! Een win-win situatie!

 

Mijn passie is jou inspireren en motiveren zowel fysiek, geestelijk als spiritueel in beweging te komen naar een meer mindful, vrij en gelukkig leven. Ik nodig je uit samen te werken aan de mooiste versie van jezelf. En daarmee andere vrouwen zoals jij en ik te bewegen naar meer geluk en een betere gezondheid. (Kelly Schockman Kelly Schockman – founder Mindful and Happy, Mindfulness trainer, Ademcoach, Runningtherapeut en Yin Yoga docente RYT200)

 

 

 

4-daagse Opleiding + 3 weken 1-op-1 coaching tot Mindful and Happy® Coach

Kosten: Euro 1500,- excl btw

Indien je de opleiding puur voor je eigen ontwikkeling en zelfzorg wilt volgen, dan bedragen de kosten: Euro 1000,- excl btw

Na de benodigde aanbetaling van Euro 300,- is het mogelijk in termijnen te betalen (informeer naar de mogelijkheden)

Inclusief alle drankjes en heerlijke lunch bij Brasserie & Loungebar DenK

Maximaal aantal: 10 deelnemers. Persoonlijke aandacht staat voorop!

Opleidingskosten kan je als particulier of ondernemer aftrekken van de belasting onder scholingskosten.

Wil je heel graag meedoen, maar kan je het bedrag niet betalen. In iedere groep is er één plek voor iemand met minimum inkomen met enige korting. Neem hiervoor contact met ons op via de mail: info@mindfulandhappy.nl of vul het contactformulier in onderaan deze pagina.

 

Na het geven van twee trainingen met ieder 4 deelnemers heb je je opleidingskosten alweer terug verdiend!

 

Opleidingsdata

 

Mindful and Happy® Coach

vrijdag 16 november – zaterdag 17 november – zondag 18 november

• 3 wekelijkse 1-op-1 coachingsessies via skype •

Examen: zondag 9 december

 

✨ Mindful and Happy® Coach zijn staat voor verbinden, vrijheid, synergie en elkaar upliften ✨

 

Na het behalen van je certificering en actief uitoefenen van je trainingen kun je een extra opleidingsdag volgen waarin de modules van de andere lichaamsbewegingsactiviteit worden behandeld. De kosten hiervoor worden nog nader bepaald. Tevens wordt jou de mogelijkheid gegeven -na actief uitoefenen van je trainingen- jouw kennis en kunde uit te breiden om de Mindful and Happy® training als 1-op-1 coachingstraject aan te bieden. Ook zijn momenteel extra modules in ontwikkeling, zoals ademcoaching, koud water training en retreat organisatie.

 

 

 

Locatie

Landgoed Duin en Kruidberg te Santpoort (Noord-Holland) – www.duin-kruidberg.nl

 

Programma

Dag 1 – in teken van de 10-weekse training Mindful and Happy® Wandel / Trailrun

Dag 2 – in teken van de 10-weekse training Mindful and Happy® Wandel / Trailrun

Dag 3 – gastdocente Hatha yoga gastdocente Neurowetenschap  gastdocente Financieel vrij module

Na dag 3 dien je alle opgedane kennis thuis te praktiseren en te integreren in je lifestyle.

• EXAMEN: 3 weken later • in de 3 weken wekelijks 1-op-1 coaching via skype •

 

Certificering

Je bent gecertificeerd als je het theorie en praktijk examen gehaald hebt. Één keer per jaar vindt er een (verplichte) bijscholings- cq samenkomst dag plaats. Tevens krijg je ruimschoots mogelijkheden aangeboden je Mindful and Happy coachingspraktijk uit te breiden met o.a. het geven van workshops, 1-op-1 coaching, one day retreats, tot de stap naar samenwerken met bedrijven. Wel vragen we je hiervoor eerst minimaal 6 x (aantoonbaar) de 10-weekse training Mindful and Happy® gegeven te hebben.

 

Na de opleiding kun je andere vrouwen inspireren en motiveren

☆ ben je gecertificeerd Mindful and Happy® Coach in jouw gekozen gemeente (max 2 Mindful and Happy coaches per gemeente; afhankelijk van de grootte van de gemeente)

☆ kun je de 10-weekse training Outdoor Mindfulness in groepsverband aanbieden ☆ ontvang je de opleidingmodules als Ebook

☆ word je persoonlijk voorgesteld (met video, foto en tekst) op de Mindful and Happy website, facebook en instagram

☆ kun je gebruik maken van een ‘eigen’ pagina op de nationale Mindful and Happy website, inclusief boekingsmogelijkheden voor jouw klanten/coachees

☆ ontvang je een volledig offline en online marketing- en communicatie pakket, inclusief netwerkmogelijkheden

☆ word je ondersteund vanuit het Nationale Mindful and Happy® dmv landelijke advertenties

☆ ontvang je een t-shirt en trainingsjas met het Mindful and Happy logo

☆ word je lid van de besloten inspiratie- en sparring facebook groep

☆ krijg je een maandelijks skype gesprek met de founder van Mindful and Happy waarin je al je vragen kunt stellen en kunt sparren

☆ ben je trotse eigenaresse van een Financieel vrij module om extra inkomsten te genereren

 

Hoe mooi! Na de opleiding kun je direct van start met jouw weg naar meer geluk, meer vrijheid en je eigen business creëeren. Binnen 1 week na de opleiding maak je met een persoonlijk profiel deel uit van de Nationale Mindful and Happy website en heb je alle online en offline marketing- en communicatiemiddelen ter beschikking om professioneel van start te gaan. En na het geven van twee trainingen met ieder 5 deelnemers heb je je opleidingskosten alweer terug verdiend. Start met het creëren van jouw persoonlijke succes en maak er je passie van te doen waar je energie van krijgt! Samen maken we de wereld een stukje mooier.

Magic will happen ! ✨

Heb je vragen, kun je niet op de aangeboden data, of wil je gewoon graag in contact treden? Onder (mobiel) / naast (pc) het onderstaand registratieformulier vind je het contactformulier; vul je deze dan even in? Wij beantwoorden graag al je vragen en in contact komen met elkaar, doen wij heel graag.

Volg je ons al op social media? Neem een kijkje op onze facebook pagina en zie welke posts wij delen 🙂 (scroll helemaal omlaag en zie de links naar social media)

 


signature